Такую же информацию находил и на других сайтах по наст. теннису
Хвалю кожного, хто намагається досліджувати якнайбільше інфи з потрібної теми, і Вас також), хоча сам вже трохи облінився). І знову ж не буду переконувати, знаю марність зусиль, бо й самому тут десь писали про мої помилки. Щодо написаного мною, томаю певність на 99,99 відсотка, як свого часу досліджувач і навіть в деякому сенсі виробник основ, який зовсім трішечки тримав у руках деякі матеріали, основи і ще більше досліджував. Щодо вказаної сторінки, як і інших, то люди схильні помилятись і при цьому переконувати інших, б'ючи при цьому себе в груди і щось доказуючи. Сам такий. навіть тут може виявитись багато психологічних деталей.
От і виходить наскрізна людська залежність. Навіть згаданий текст має деякі протиріччя в самому собі, про паралелі вже й мовчу. Тому хочу побажати успіху, розуміння й терпіння в опануванні улюбленої справи. І уважности.
В подальшому пропоную при виникненні питань перейти в приватний формат і вибачаюсь перед маг-ом за засмічення теми.
Пс.В тт-максі є дуже багато світлин основ і, відповідно, широке поле для вивчення). Тут подяка Олексію за працю).