+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Виберіть валюту:

Угода з умовами обробки і зберігання персональних даних

Ця Угода визначає порядок обробки персональних даних користувача (далі – Користувач), отриманих при використанні (відвідуванні веб-сайту http://tt-maximum.com, адміністрацією ФОП «Сипачевський» (далі – Адміністрація). Угода розроблена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI.

1. Визначення термінів

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Файли Cookie – фрагмент даних, створений програмно-апаратним комплексом, на якому розміщений Сайт, і збережений в комп'ютері Користувача в формі одного або декількох файлів. Cookie не містять Персональних даних і їх завантаження в комп'ютер Користувача може бути заблоковане Користувачем в будь-який момент.

Сайт – інтернет сайт http://tt-maximum.com, включаючи всі його субдомени, які знаходяться під організаційним контролем Адміністрації.

2. Предмет угоди

2.1. Дана Угода є договором приєднання в розумінні статті 634 Цивільного кодексу України.

2.2. Ця угода визначає порядок обробки (накопичення, реєстрація, збір, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання, поширення, знеособлення, знищення) Персональних, а також інших даних Користувача, отриманих Адміністрацією при використанні Користувачем сайту.

2.3. Для того щоб користуватися Сайтом, Користувач зобов'язаний висловити свою згоду з умовами цієї Угоди.

2.4. Залишаючи телефон для послуги «Передзвоніть мені», Користувач висловлює свою повну згоду з умовами цієї Угоди, добровільно надає Адміністрації свої Персональні дані, а також надає Адміністрації право обробляти Персональні дані Користувача на умовах цієї Угоди та чинного законодавства України.

2.5. Ця Угода не регулює обробку Персональних даних Користувача і Адміністрація не несе відповідальності за обробку Персональних даних Користувача іншими суб'єктами господарювання, які не перебувають у володінні або під керівництвом Адміністрації, а також фізичними особами, які не є працівниками Адміністрації, навіть якщо Користувач отримав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту.

2.6. Метою Обробки Персональних та інших даних Користувача є необхідність ідентифікувати Користувача при використанні їм Сайту і сервісів, які пропонує Адміністрація, а також для встановлення контакту з Користувачем з метою можливого надання в майбутньому послуг, що надаються Адміністрацією. Крім того, Персональні дані можуть частково або повністю використовуватися для стимулювання клієнтів або надання заохочення для придбання послуг, а також для дослідження рівня задоволеності клієнтів від наданих послуг та поліпшення їх якості.

2.7. Для реалізації цілей, передбачених п. 2.6 цієї Угоди, Адміністрація має право направляти листи, повідомлення та інформаційні матеріали на поштову (домашній та/або електронну) адресу, а також відсилати SMS-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний телефонний номер.

3. Отримання, обробка та використання даних

3.1. Адміністрація використовує Персональні дані, зібрані виключно на Сайті або надані Користувачем за допомогою телефонного зв'язку, телефаксу або електронною поштою, і були оброблені персоналом Адміністрації.

3.2. Персональні дані, добровільно надані Користувачем для цілей, зазначених у п. 2.6. цієї Угоди, обробляються вручну або за допомогою електронних засобів відповідно до вимог, встановлених Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI.

3.3. Адміністрація має право завантажувати на комп'ютер Користувача файли Cookie (якщо Користувач не обмежив цю можливість у своєму веб-браузері), а також одержувати, зберігати, обробляти і використовувати інформацію, яка міститься в Cookie.

3.4. При використанні Користувачем Сайту, програмно-апаратний комплекс, на якому розміщений Сайт, автоматично зберігає, обробляє та використовує дані Користувача, які не належать до Персональних даних, наприклад: IP-адресу Користувача, дані про місце знаходження Користувача, які можна визначити за допомогою IP-адреси, куки, а також статистична інформація про активність Користувача.

3.5. Адміністрація має право Обробляти Персональні та інші дані Користувача протягом усього терміну, який необхідний для реалізації цілей, зазначених у п. 2.6. цієї Угоди, якщо інші строки не передбачені чинним законодавством України.

4. Доступ до персональних даних

4.1. Адміністрація бере на себе зобов'язання забезпечити захист Персональних даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-яким третім особам з порушенням умов цієї Угоди.

4.2. Користувач має право змінити або видалити свої Персональні дані, які знаходяться у Адміністрації, направивши на адресу Адміністрації, вказаний на Сайті, відповідну вимогу.

4.3. Адміністрація не несе відповідальності за поширення Персональних даних Користувача, а також за інші збитки, завдані Користувачеві за умови його недбалого відношення до забезпечення безпеки та захисту Персональних даних.

5. Права суб'єкта персональних даних

Згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI суб'єкт персональних даних має право:

5.1. Знати про місцезнаходження персональних даних, яка містить його персональні дані, їх призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних, дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом.

5.2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані.

5.3. На доступ до своїх персональних даних.

5.4. Отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються у відповідній базі персональних даних.

5.5. Пред'являти мотивовану вимогу власнику персональних даних запереченням проти обробки своїх персональних даних.

5.6. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки і випадкової втрати.

5.7. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

6. Прикінцеві положення

З метою надання послуг своєчасно і в повному обсязі, Адміністрація залишає за собою право запитати додаткові дані Користувача. Ці дані будуть використані тільки з метою, для якої вони будуть надані.

При використанні веб-сайту http://tt-maximum.com і зв'язку з ФОП «Сипачевський» за допомогою електронних засобів, кожен (відвідувач) Користувач розуміє і погоджується з тим, що його Персональні дані (файли Cookie, інформація, пов'язана з IP-адресою, і інша системна інформація) будуть оброблені способом, відповідно до цієї Угоди.