"Для меня это обычное сотрясание воздуха.Может выпуск пара"
"Промолчи - и Сатана восторжествует"
Чи не правда - які протилежні думки?
Мотив моєї публікації, і це очевидно, схиляється до другої. Дякую п.Сипачевському.
Українські тенісисти часто нагадують ягнят на закланні. Хоча в кулуарах інколи аж кулаками махають! І скаржаться собі в хустиночку.
Тож Сатана і править бал, як би пафосно це не лунало. А не мовчати треба і тоді, коли організатори на ходу в угоду Мамоні (та де там, Мамоночці) змінюють Положення як на турнірах (як це було в Луцьку, і є скрізь), так і на чемпіонатах України, і коли знімають гроші за рейтинг, а його не обраховують (як це було на першому турі Західної ліги 2010-2011), і про те, що українські міжнародні арбітри допускають до змагань брудно-коричневі шипи (у Правилах пише про матові яскраво-червоні й чорні накладки)... " Крапля довбе камінь не силою, а падаючи часто", - це Джордано Бруно.
А тим, кого більше переймають мої нерви, аніж описані неподобства, варто на турнірах постежити за обертами рідного язика, тобто, своєю власною лексикою (що є одним із відображень, власне, цих окаянних нервів). Так ось, у моєму лексиконі, принаймні, абсолютно немає ані російських, ані українських відгенітальних слів.
Але це вже початок іншої теми, яка в площині тенісу мені нецікава.