о теме бустеризации
http://www.ttsport.ru/forum/viewtopic.php?f=17&t=14604
Я не проффесор пінгпонгу і, заради справедливості, там є деякі непогані методи, проте раджу просто забути про дозування вазолу ложками, особливо столовими (
). Шприц 5кубиків + 5 см трубка медичної системи для зручності набирання або голка збільшеного діаметру звідти ж, яку рекомендую затупить, теж повинна підійти. У нас цю голку навіть не використовують при капанні, беруть з нових шприців, бо надто травматична. Дозуєте краплями порціями по 5-15 крапель, це дозволить підійти до оптимального варіанту.
З верхом рекомендую НЕ ПОСПІШАТИ. Завжди встигнете, а із зростом майстерності жорсткість і натяг додадуть обертання. Крім того це дає свої бонуси. Мінімально на липкий верх 3 краплі, щоб встигнути рознести. Як правило, наношу по 3-5 крапель. Розмазую пальцем без фанатизму
, пензлем не пробував. Гра відразу після всотування кардинально інша і зміниться ч-з кілька годин, тому дайте витримку.
Для деталей відкрийте всі мої дописи і знайдіть теми, де це описується.
З мого досвіду - вазол якщо й вивітрюється, то так мізерно, що накладки стільки не проживуть. Липкість верху зберігається-поновлюється-посилюється.