Поток сознания или растрепанные мысли. My dear diary. Так и представил себе девушку- подростка...
Та це ще не все, забув дописати, слушно Дідух зауважив, що Коу Лей - це український тенісист як кажуть де-юре, а де-факто, ні ФНТУ, ні Міністерство спорту і молоді (чи хто там відповідає за ЧУ), ні наші місцеві тренери відношення до цього гравця не мають, це не наш продукт, а "лексус", як колись мені зауважив Сипачевський, і я це згодом усвідомив.
Може помиляюся, але в мене склалося таке враження, що Коу Лей був натуралізований як дорогий добрий футболіст за часів Януковича, і навіть жив спочатку у Донецьку. Наше громадянство, напевно, дозволяє йому легко приймати участь у міжнародних змаганнях, не маючи тут гідної конкуренції, і все. А хтось ще хотів від нього підтримки бойкоту, смішно.
І ще, я щось не зрозумів з інтерв'ю, десь на Донеччині знову ж за часів Януковича була добра тенісна база, і керував нею знайомий нам Ландик?.. Здається все це пов'язано між собою в один клубок, і тягнеться з тих часів.
Також є ще така думка...
У нас є така тенденція, що і чиновники, і місцеві "експерти" якось займають таку позицію, що якщо щось вдале, то "оппа" і ми тут як тут, а якщо щось невдале, то "ми не при дєлах" та ще й дають оцінку.
Наприклад, пара тез із звіту ФНТУ:
Поведінка сімох гравців неприпустима.
Успіхи наших тенісистів низькі, окрім Коу Лея.
А от якими, на мою думку, повинні були б бути тези:
Беру провину на себе, бо наша поведінка (і Міністерства і ФНТУ) була неприпустимою по відношенню до організації ЧУ 2017.
Я, ФНТУ і Міністерство винні у низьких успіхах наших тенісистів, у тому що не створено належної інфраструктури, рівень популяризації тенісу низький, мало дітей залучається до занять, мало професійних тренерів, і як наслідок - мало талановитих гравців, - і найменше, що ми можемо зараз зробити, це попросити вибачення за таке жалюгідне становище.
Або наприклад інша теза:
Так и представил себе девушку- подростка...
Можливо, повинна бути такою:
Сергій, я тренер з 25 річним досвідом, чекаю тебе у своїй тенісній секції міні-кадетів, спробую оцінити, може ти не на 100% бездарний тенісист, а лише на 99%, і ми визначимо до чого у тебе є хист, можливо ти нарешті зробиш топс на 3-4 занятті, а можливо в тебе хист до плоского удару зліва, і я підберу тобі інвентар.