+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:
просмотрено: 21251 раз
1 ... 5 6 7 8
Re: Скандал на ЧУ-2017
Неожиданное, как по мне, заявление из интервью: "Конечно, китайский теннисист отлично сыграет и обычной ракеткой, но обыгрывают они своих соперников-азиатов, я думаю, все-таки за счет инвентаря".
Может переводчик некорректно перевел с укр. на русск.   :-\
Можливо, Дідуху з його досвідом видніше... Хоча, я теж, коли читав, засумнівався.
Непогано, що останнім часом почали з'являтися такі інтерв'ю, є цікаві відповіді.
Якби я нотував, а так навскидку мало що згадаю...
Наприклад, з інтерв'ю Біленко, що професійні тенісисти можуть заробити більше, ніж професійні плавці або легкоатлети... З інтерв'ю з Дробовим, що захисником бути важче ніж атакером (а у нас тут такі спори були на форумі - а тут сказав Дробов - все, як відрізав). Із інтерв'ю з Дідухом взагалі одна правда-матка, реалізм - що зараз укр. теніс виявляється на підйомі, що Єфімов і компанія в юніорські роки грали значно краще ніж сучасні юніори, але все рівно не можуть конкурувати в Європі тощо.
Цікаво, що стверджують, що зараз НТ у світі стає більш популярним. Що раніше за 10 років випускали 2 нові накладки, а зараз такий бум інвентаря.
А взагалі, коли я дивився нещодавній ЧС, особливо чверть-фінальні матчі і вище, то було таке відчуття, що для видовищності чогось не вистачає все рівно, незважаючи на зміни останніх років (м'ячик більшого діаметру тощо), я представляв себе звичайною пересічною людиною, а не такою що вже більше 3 років грає у НТ, і думав - от що для них цікавого: розіграші короткі, бо грають одні атакери з чарівною технікою - подача, один-два удари, все - можливо цікаві крупні плани або повтори поки гравці ідуть за м'ячиком (я здогадався, що у них є установка - ходити для цього за м'ячиком від 5 до 10 секунд)...
Я сам коли бачу на ютуб, скажімо, матч китайської ліги Ма Лон - Фан Жен Дон, я не дивлюся такі матчі. Там для мене мало чого цікавого, а дивитися на 1/2 чи 1/4 швидкості, щоб хоч щось розгледіти мене не приваблює. Тобто все топове із категорії азіат-азіат вже давно пропускається.
От скажімо матч міні-кадетів, та ще й дівчат - тут я все читаю (сподіваюся), бо це мій рівень  :)
Брати Стругацькі - це вам не сестри Вачовскі!
Поток сознания или растрепанные мысли. My dear diary. Так и представил себе девушку- подростка...
А ще мені сподобалось в інтервью про інтенсивність тренування В. Лушникова (та А. Лимонова): він (вони) тренуються мало  :-\. Нещодавно В.Геворгізов навпаки сказав, що саме Вова Лушников тренується багато - два рази на день 8). Цікаво, звідки А. Дідух знає як і скільки тренується В. Лушніков, якщо він
не в Києві мешкає  :).
А взагалі, чим більше різних інтервью, тим краще для нас ;)
Дійсно, звідки А.Дідух може може знати, скільки разів та як тренується Вова Лушніков, якщо він не киянин. В них , мабуть, телефонів один одного нема, у фейсбуці не в друззяках, спільних друзів не мають та на Про-турі у Словенії разом не грали.
Як то, КАРАВАН ИДЁТ,...
А ще мені сподобалось в інтервью про інтенсивність тренування В. Лушникова (та А. Лимонова): він (вони) тренуються мало  :-\. Нещодавно В.Геворгізов навпаки сказав, що саме Вова Лушников тренується багато - два рази на день 8). Цікаво, звідки А. Дідух знає як і скільки тренується В. Лушніков, якщо він
Сергей, для вас - это для кого? И почему - лучше? Мне кажется, что на форумах самые " животрепещущие" обсуждения касаются инвентаря, особенно - самоиграющего. Для этих целей интервью малопригодны.
Поток сознания или растрепанные мысли. My dear diary. Так и представил себе девушку- подростка...
Та це ще не все, забув дописати, слушно Дідух зауважив, що Коу Лей - це український тенісист як кажуть де-юре, а де-факто, ні ФНТУ, ні Міністерство спорту і молоді (чи хто там відповідає за ЧУ), ні наші місцеві тренери відношення до цього гравця не мають, це не наш продукт, а "лексус", як колись мені зауважив Сипачевський, і я це згодом усвідомив.
Може помиляюся, але в мене склалося таке враження, що Коу Лей був натуралізований як дорогий добрий футболіст за часів Януковича, і навіть жив спочатку у Донецьку. Наше громадянство, напевно, дозволяє йому легко приймати участь у міжнародних змаганнях, не маючи тут гідної конкуренції, і все. А хтось ще хотів від нього підтримки бойкоту, смішно.
І ще, я щось не зрозумів з інтерв'ю, десь на Донеччині знову ж за часів Януковича була добра тенісна база, і керував нею знайомий нам Ландик?.. Здається все це пов'язано між собою в один клубок, і тягнеться з тих часів.
Також є ще така думка...
У нас є така тенденція, що і чиновники, і місцеві "експерти" якось займають таку позицію, що якщо щось вдале, то "оппа" і ми тут як тут, а якщо щось невдале, то "ми не при дєлах" та ще й дають оцінку.
Наприклад, пара тез із звіту ФНТУ:
Поведінка сімох гравців неприпустима.
Успіхи наших тенісистів низькі, окрім Коу Лея.
А от якими, на мою думку, повинні були б бути тези:
Беру провину на себе, бо наша поведінка (і Міністерства і ФНТУ) була неприпустимою по відношенню до організації ЧУ 2017.
Я, ФНТУ і Міністерство винні у низьких успіхах наших тенісистів, у тому що не створено належної інфраструктури, рівень популяризації тенісу низький, мало дітей залучається до занять, мало професійних тренерів, і як наслідок - мало талановитих гравців, - і найменше, що ми можемо зараз зробити, це попросити вибачення за таке жалюгідне становище.
Або наприклад інша теза:
Так и представил себе девушку- подростка...
Можливо, повинна бути такою:
Сергій, я тренер з 25 річним досвідом, чекаю тебе у своїй тенісній секції міні-кадетів, спробую оцінити, може ти не на 100% бездарний тенісист, а лише на 99%, і ми визначимо до чого у тебе є хист, можливо ти нарешті зробиш топс на 3-4 занятті, а можливо в тебе хист до плоского удару зліва, і я підберу тобі інвентар.
Брати Стругацькі - це вам не сестри Вачовскі!
Насчёт " девушки- подростка": касается только способа изливать душу в эпистолярно- дневниковом стиле. Девушки часто заводят такие дневники. Иначе как они будут помнить, о чем думали ( и о ком)...
По поводу консультаций " наживо". Да нет проблем. Я никому ещё не отказывал. Клуб, где я тренирую ( в том числе взрослых любителей), территориально на Оболони, недалёко от станции метро Минская. Можно обговорить время.
По поводу " растрепанных мыслей намбер ту". Зачем эти наивные и даже где- то фантастические предложения начальникам и чиновникам? Лично у них все хорошо и даже где- то прекрасно...
и вообще" денег нет ( они все в офшорных кубышках) и не будет. А вы держитесь."
Теннис в Украине " держится" не благодаря, а вопреки... усилиям федерации и спорткомитетов. Как в общем- то и весь спорт. Кроме тех видов, которые имеют коммерческую привлекательность. Например, бои без правил, рукопашный бой...
...ні наші місцеві тренери відношення до цього гравця не мають, це не наш продукт,

Зачем возиться с селекцией, тренировкой, годами тратить деньги на сборы и соревнования, если можно купить готовую китайскую отбраковку и иметь возможность вешать друг другу на грудь ордена, когда эта отбраковка в местном небольшом пруду(Европа) показывает какие-то результаты? Лицемерие и ложь.  То, что позволительно для коммерческих клубов, не комильфо на уровне национальных сборных. И, да - это не только Украины касается. Вот такое не современное ИМХО.
Friendship Sensor Grip OFF
FH   Friendship 729 God Favored
BH   XVT
Дійсно, звідки А.Дідух може може знати, скільки разів та як тренується Вова Лушніков, якщо він не киянин. В них , мабуть, телефонів один одного нема, у фейсбуці не в друззяках, спільних друзів не мають та на Про-турі у Словенії разом не грали.
Як то, КАРАВАН ИДЁТ,...
То так звісно, а ви його на ФБ і запитайте скільки треба на день, якщо два це замало. Як на мене, то 4-5 раз це оптімум  :)
Сергей, для вас - это для кого? И почему - лучше? Мне кажется, что на форумах самые " животрепещущие" обсуждения касаются инвентаря, особенно - самоиграющего. Для этих целей интервью малопригодны.
Олег Яковлевич, вот лично меня после этих интервью терзают сомнения - сколько все-таки должен раз в день тренироваться профи, если два это мало :). Можно еще дальше пойти - как правильно должна строиться тренировка профи в нт  ;)?
Олег Яковлевич, вот лично меня после этих интервью терзают сомнения - сколько все-таки должен раз в день тренироваться профи, если два это мало :). Можно еще дальше пойти - как правильно должна строиться тренировка профи в нт  ;)?
отправлять экспедицию на Марс ради этого нет нужды. Достаточно изучить методики тренировочного процесса азиатов. Ну это если имеется заинтересованность в результатах. На высшем уровне. А если, как у наших " функционеров", достаточно создать видимость работы, то разумеется кому сдались все эти тренировки, методики. Главное: правильно распределить, кто куда в сопровождающих едет. И вообще, главное не победить. А поучаствовать.
Як то, КАРАВАН ИДЁТ,...
Зато собака у вишиванці гавкає
Самая дешевая вещь в мире - это мнение других людей о вас
Як то, КАРАВАН ИДЁТ,...
Зато собака у вишиванці гавкає
дякую, нічого образливого у вашому вислові не побачив.
Калачевский-Писарь проводят недельные сборы с 3 по 10 августа в г. Чернигове!!! Кому интересны 2-х разовые тренировки за столом - записывайтесь :):
https://www.facebook.com/notes/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%80%D1%8C/%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%8B-%D1%81%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0/365658783795515/
1 ... 5 6 7 8