Розуміє, бо бачить в твоїй грі себе. :-). Ще би нам цю гру побачити...
Для чого? Свою гру я достатньо описав, щоб ви могли критикувати, що з успіхом і зробили, маючи певний експертний потенціал. Єдине уточнення - зробіть поправку на свій вік (возраст) і дещо інші фізичні кондиції і х-р.
Дякую за ваш аналіз, який повністю збігається з моєю думкою, просто не розписував, а хотів підтримати Тимура. Вибачаюсь, не зрозуміли. І дякую за корисну інф-ю, що пояснює деякі ігрові ситуації, спробую перевірити і проаналізувати - з чимось згоден, щось потрібно перевірити на практиці.
Критикувати гру? Зовсім ні. Критика - це внести деструктив. Критикую особистість, яку просто заносить
З приводу відео - це цілком логічно на технічному форумі виставляти відео дл того, щоби форумчани розуміли, як відноситися уже потім до слів. Тому що людина може описати і передати тільки свій досвід. Навіть цього не підозрюючи. У кожного своя правда. І люди на повному серйозі впевнені, що те, про що вони пишуть - має місце бути. Брехунів дуже мало. Все інше - сприймання світу через свої лінзи. Тому і спорять до піни на вустах.
Але є таке поняття - досвід і тверезий погляд. Тобто такі люди уже вміють співвідносити реальність із тим, що вони сприймають. І сама основна риса - це бажання і вміння корегувати свою думку і своє світосприйняття.
Тут є зворотній звязок - досвідчені люди не ділять свят на чорне і біле. І друге - вони завжди корегують погляди з певними технічними і ментальними нормами. От і все.
Описати гру - це все рівно, що описати тубільцю, що таке солодко.
Що таке солодко? Хто відповість?
Я більше ніж впевнений, що ми в різних світах відносно наст теннісу. Тому мислимо різними категоріями.
Це якби я спорив з Сєвєром з приводу руху дитини в навчанні грі. І що з цього вийде. Треба мати роки досвіду, що переходить в статистику. Моторика, емоційний стан, генетика і т.і. В мене цього досвіду нема, тому і мовчу.
Ми в різних світах з ним.
Самая дешевая вещь в мире - это мнение других людей о вас