Долговечность накладки будет зависеть от уровня игры конкретного теннисиста, кто то обладает мощной техникой и у него накладки быстро приходят в негодность, а у кого то эта же накладка может держаться годами. Встречал теннисистов, кто обладает очень мощным топсом и он меняет накладки каждые 2 недели. Также, может попасться брак, это справедливо для любых накладок.
А ще я зустрічався з таким моментом, коли колеги погано або неправильно доглядають за н-ками, інакше це пояснити НЕ можу. Одного застав за ретельним протиранням н-ки напівсухою губкою, "аж дим ішов". Відповідь на моє дружнє зауваження і пораду: "Все тут правильно, я ж знаю". Він почав займатись всерйоз кілька місяців до того а н-ка у нього з'явилась десь за 2-4 тижні до цього в стані 5-, Гарік3, і стала вже затерта. Ще один момент, коли ракетку кладуть в чохол чи сумку без будь-якого захисту. Я раджу класти в п/е торбинку і щільно обгортати, що захистить н-ки від затирання об чохол. Думаю, що у колеги alexK84 ще нема настільки потужного топсу. З мого досвіду спілкування з ними вони дуже довго зберігають свої властивости без відчутних змін понад рік, але бояться чогось липкого типу скотчу, за тиждень стають антиспіном.
Щодо підробок, то навряд чи це хтось робить з такими відносно недорогими н-ками, як АК47, бо невигідно і китайське).