+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:
просмотрено: 1688 раз
Нитаку Шейк Дефенс
Добрый день. Если есть играющие этим основанием отзовитесь.
Спасибо.
Re: Нитаку Шейк Дефенс
Играл давно таким основанием еще старой моделью сейчас новые делают.С карбон защитная основа.Запил  хороший правда атака не очень со 2 зоны.Потому и перешел на Баттер Йо Се Хьюк. Карбон дает стабильный отскок по всей лопасти.
Чем-то похоже на ультракарбон?
Хочеш купити? Тобі не підійде. Люба захисна тобі не підійде. Хіба що 309. Ото чим граєш-то і добре. Дивлюся тебе на тткап - так що там проблема не в основі. Олег :-). Збирай гроші і на збори до Калачевського :-)
Самая дешевая вещь в мире - это мнение других людей о вас
Хочеш купити? Тобі не підійде. Люба захисна тобі не підійде. Хіба що 309. Ото чим граєш-то і добре. Дивлюся тебе на тткап - так що там проблема не в основі. Олег :-). Збирай гроші і на збори до Калачевського :-)
Я, так як багато любителів тенісу шукаю проблему в інвентарі. Те що ноги мертві, справа нема нічого, то все єрунда. :)
Я, так як багато любителів тенісу шукаю проблему в інвентарі. Те що ноги мертві, справа нема нічого, то все єрунда. :)
В тебе кисть не дуже рухлива. Попробуй зробити експримент. Не міняй інтсрумент місяців 3-6. За цей час попроси когось БКМ покидати і так по 2 години в день. Всі елементи. І тоді тобі не захочеться щось міняти. :-)
Самая дешевая вещь в мире - это мнение других людей о вас
В тебе кисть не дуже рухлива. Попробуй зробити експримент. Не міняй інтсрумент місяців 3-6. За цей час попроси когось БКМ покидати і так по 2 години в день. Всі елементи. І тоді тобі не захочеться щось міняти. :-)
У мене теніс, так як хокей (зимній вид спорту). Та і БКМ немає кому кидати. ТТ кап це якраз і є тренування.
Та ще нога вже добрий рік як зіграв у футбол(меніск і три зв язки). Попробую поїхати на пушку де-кілька разів.