Ще тут є шипи з мінімальним дозволеним щепленням 2,75
Цікаво які. Де ви по щепленню шукаєте?
Я це для себе вирішив з огляду на деякий досвід гри дш і проти дш. Проте грав і ставив колегам зовсім недорогі. Найперше 729 755. Першому поставив на одношарову оф товщиною 8 мм . Гадість неймовірна ця "ваша заливна риба".
Коли він опанував, скидав, блоки, підставки і все по місцю - враження "неймовірні". Тоді я вже трохи розумів гру дш, але було дуже складно. А потім він навчився бить... коротше, "мальків" розгонив і часто мене
. Так і я зацікавився. А на зчеплення дивлюсь, бо звернув увагу, що від "простого" блоку м'яч приходить ніби простий але із диким стопом, що вже напружує + гра 1-2 повертання. Якби тільки він хотів усі прийоми вчитись... Якби ще додати зрізки, обманки... По нету знайшов дані, що зчеплення 3. Не факт але щось. Деяка проблема у них - м'якість. При ударах вони "пливуть" пробиваючись до дошки, втрачають контроль і потрібно дуже тонке відчуття кута. Проте господар іноді навіть топси робить. Непостійно але незвично й неприємно.
Другому поставив на швидшу 10 мм злегка гнучку. Ніби не повинно із гнучкістю так, але проти останнього мені грати значно складніше, ще й в поєднанні з обертанням і атакою гладкою.
Сам ще пробував Метеорит. Тут шип дещо жорсткіший. Грав небагато, все ніби подібне але контролювати було дещо складніше. Зчеплення Олексій ставив теж 3. Ось чому дивлюся на цей параметр. Зрозуміло, що це не основне в дш бо ще є властивості ґуми і добре розумію, що будуть відмінності.
Написав передісторію для ясності. А тут переглядав деякі шипи Доктора і побачив шипи зчепленням 2,75 , а ввівши цей параметр у пошук, знайшов ще кілька, на майбутнє, бо недешеві. Але вони повільніші від згаданих. Розумію, що для досвідчених "їжачків" виглядає несерйозно. Радий буду конструктиву, а не типу "Ти ... Сам ...".
Ще пробував Кокутаку, 911 здається, "старі". Це лише для перших кроків, з них витягти "вредність" ще треба вміти, не знаю чи можливо, і я і інші їх зовсім не відчували, проте дуже контрольні.