А як йому Мардер 2 1,8 зліва? І ще одне - для Вас і товариша самоціль - тільки Спінлорд? Я не експерт, просто читаючи, згадав про Ґемблер Рефлектоїд. Спробуйте 2,0("жувати" не хочу, читайте-думайте) замість Мардер 3 і саме з правого боку а Мардер 2 1,8 зліва - два зайці одним пострілом. А колега Пушкаренко не просто так згадував про контрасти комбінаційності.
...А ще є Сипачевський...
Справа не конкретно в Спінлорді
це не принципово, накладки не з найдешевших)
Просто кажу про те, з чим мав справу і що конкретно сподобалося суб'єктивно!!!
Про рефлектоїд нічого не скажу, мені накладка незнайома, тільки відео бачив, з виду (поправте якщо не те кажу) вона більше для комбінаційної гри у ближній зоні біля стола, чудова для тухлих блоків, різного роду чоп-блоків і т.д., враження що в даному випадку вона буде тухловата для захисту з 2-3 зони (суб'єктивно).
На рахунок мардер 2 зліва то товариш пробував, непогано, проте треба чуть-чуть контрольніше.
Разом з цим зправа мардер 3 йому не зайшов взагалі і тому зразу поміняв місцями, (це прозвучить смішно) людина принципово грає червоною на ФХ, чорною на БХ (можливо прозвучало і по дурному, але така "фішка" притаманна багатьом гравцям).
СПС за комплимент, но тренировал я только шахматы. Здесь все понятно контроля не хватает, но думать мы не хотим. Вангую не справляемся с верхним (пилить топсы гладкой тот еще уровень), но ставить что-то слаботянущее мы напрочь не хотим. Сыпачевский инвнтарь конечно подберет, но хитрости он не научит. А чопер без хитрости не представляю.
Товаришу під 40, як я вже казав з дитинства грав тільки гладкими, довгий час не грав взагалі, почав знову грати 4 роки назад.
Рівень у нас продвинутих любителів, шипами ніхто не грає (це не принципово, не тому що не хочуть, просто мало хто їх взагалі в очі бачив, ось такі справи), граємо 1 раз у тиждень.
Переучуватись він уже не буде та й не хоче, він довів мені свої побажання виходячи з тих накладок які він пробував - мардер 2 сподобалась найбільше.
Що стосується запилу по верхньому то я вам скажу що пиляє він зовсім не слабо і в цій своїй манері гри (захисті гладкими) він грає дуже добре, враховуючи частоту тренувань і вік!
Пиляти він уміє і ракеткою за 20 грн. непогано:) грав такою спершу коли повертався в теніс)