+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:

Як змінються властивості основи після обпилювання

просмотрено: 2047 раз
Як змінються властивості основи після обпилювання
Як змінються властивості основи після обпилювання? Бальза.
Re: Як змінються властивості основи після обпилювання
Если уменьшается лопасть, то много чего происходит.
Легче лопасть становится, меньше накладки, а значит еще легче лопасть. Соответственно ракетка легче. Быстрей махать ею получится. Плюс баланс веса меняется, опускается ниже по направлению к ручке. Это может понравиться или непонравиться и вцелом это оказывает влияние на управление мячем.

Плюс может измениться степень гибкости основания. Это не гарантия, но может.

А с бальзой поосторожнее, она ведь не особо прочная
Dr Neubauer Magical Touch ● играет на 5+
Yinhe Big Dipper Spin ● ломовая накладка
Yinhe Pluto Euro 1.2  ● противный для соперников средний шип
Як змінються властивості основи після обпилювання? Бальза.
Те, що написав Стаскі супутні фактори, або іх взагалі може не бути.
Міняються  характеристики - швидкість і жорсткість іконтроль. Збільшується швидкість і жорсткість і зменшується контроль. В випадку з бальзою може бути багато нюансів. Як правило, це основи досить жосткі і середньої швидкості. В випадку основ Нюбауера взагалі можуть втратитись ігрові характеристики. Не просто так вони мають збільшений розмір і товщину.
Основи проектуються не просто так. Є пару основ, що при збільшені чи зменшенні плавно переходять в інші категорії. Наприкоал Мацушіта Альфа и Мацушіта 2. Друга - це обпиляна альфа. Той же спінлорд ультракарбон - при збільшенні зменшилась швидкість, збільшився контроль.
Категорично не раджу цим займатися. При зміні характеристик дуже міняється придатність до гри. Стає куском дерева. Що ми називаємо чутливістю.  Є таке поняття - резонансні характеристики. І т. д.
Самая дешевая вещь в мире - это мнение других людей о вас
    Не втримався написати свою думку. Згоден із попередніми дописувачами майже у всьому. Та ще залежить, на яку величину обрізати. Саме від цього залежить зміна швидкості, хоча вона не зростає кардинально, приблизно на сходинку. Крім того, залежить від ігрових вподобань і тому шматок дерева для Віктора в руках Антона може стати суперосновою( :-\). Сюди можна додати і накладки, і багато іншого, просто не варто. Ще важливий швидше естетичний фактор - хто буде робити, які вміння, обладнання. І наостанок те, з чого, думаю, потрібно було почати - яку основу і чому?
Мені пообіцяли фаервол обрізаний. 5 мм. ширини і 5 мм. висоти. Завтра віддадуть. Цікаво чи буде відрізнятись від оригінала. Думаю що обрізали після ударів у стіл, для придання товарного вигляду.
Мне чёт кажется, что наверняка предсказать какие именно  изменения характеристик последуют после таких манипуляций, никто не в силах. Т
Friendship Sensor Grip OFF
FH   Friendship 729 God Favored
BH   XVT
якщо Ви підозрюєте удари об стіл -мусите розуміти-ранj чи пізно пошкодження (чи мікропошкодження) - яких зараз не видно -обов'язково себе проявлять
несколько раз уменьшал лопасти разных оснований и играл ими потом. От Токсика 3 до даже ультракарбона дэф, который я обточил почти до обычного. Результирующее основание всегда получалось хорошо играбельным. Один раз обычное АЛЛ+ основание уменьшил до уровня типа детской лопасти, т.е. меньше стандартной. Тоже хорошо получилось. Единственное что мне не нравилось в этом - точить :)

Фаервол состоит из очень мягкой бальзы. Если его били так, что были значительные вмятины, которые пришлось отрезать, то это существенно увеличивает вероятность того ,что фаервол помрёт раньше желаемого. У меня такое было. Центральный слой бальзы раскололся внутри себя самого вдоль. Повидимому изза неаккуратного использования
Dr Neubauer Magical Touch ● играет на 5+
Yinhe Big Dipper Spin ● ломовая накладка
Yinhe Pluto Euro 1.2  ● противный для соперников средний шип
Фаервол состоит из очень мягкой бальзы. Если его били так, что были значительные вмятины, которые пришлось отрезать, то это существенно увеличивает вероятность того ,что фаервол помрёт раньше желаемого. У меня такое было. Центральный слой бальзы раскололся внутри себя самого вдоль. Повидимому изза неаккуратного использования

Никуда Фаервол не помрёт. У него толщина такая что ты его разломать сможешь разве что нарочно. То что у тебя когда-то очень тонкое основание с центром из бальзы разломалось, это не значит что так же и толстое можно разломать. Я видел массу тонких случайно поломанных оснований (хоть с бальзой, хоть без), и ещё ни разу не видел поломанную толстую основу с бальзой.
правильный подбор инвентаря, качественный сервис, быстрая и удобная доставка - покупай и играй с удовольствием!
Мені пообіцяли фаервол обрізаний. 5 мм. ширини і 5 мм. висоти. Завтра віддадуть. Цікаво чи буде відрізнятись від оригінала. Думаю що обрізали після ударів у стіл, для придання товарного вигляду.
Любиш ти запарювати людей. Ти як той горе тенісист - хлопці, а розкажіть  мені, як буде грати ця основа з цими накладками. Йому строчать цидула так і так. І один запитуює - хочеш придбати?
Той відповідає - та ні, оце лежать переді мною, зараз поклею і піду пробувати в зал.
В мене питання - якого хрена ми тратили свій час, якщо тобі прийде основа і ти сам все попробуєш?
Ми вважали, що ти збираєшся обпилювати.
Більше ніколи не буду тобі відповідати. ТИ тратиш час, хочеш допомогти, а йому цікаво. Дайте типу весь перелік своїх вражень  по (наприклад) 4 основам. Бо йому цікаво.
Самая дешевая вещь в мире - это мнение других людей о вас
Любиш ти запарювати людей. Ти як той горе тенісист - хлопці, а розкажіть  мені, як буде грати ця основа з цими накладками. Йому строчать цидула так і так. І один запитуює - хочеш придбати?
Той відповідає - та ні, оце лежать переді мною, зараз поклею і піду пробувати в зал.
В мене питання - якого хрена ми тратили свій час, якщо тобі прийде основа і ти сам все попробуєш?
Ми вважали, що ти збираєшся обпилювати.
Більше ніколи не буду тобі відповідати. ТИ тратиш час, хочеш допомогти, а йому цікаво. Дайте типу весь перелік своїх вражень  по (наприклад) 4 основам. Бо йому цікаво.
Якщо Вам тяжко, не обов язково було відповідати. Цікавився чи є сенс платити за неї, чи просто не зв язуватися з обрізаною.
Для чого така агресія?