+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:
просмотрено: 2314 раз
Заміна Moon Pro
Доброго дня.
Підкажіть, будь-ласка, накладку, яка б була схожа на yinhe moon pro (приблизно).

Накладка застаріла, ніде не знайти, та й чи потрібно?
Має бути якась альтернатива :)

Пробував moon speed medium - у порівнянні з pro набагато жорсткіша і швидша, це фактично кардинально різні накладки і по характеристикам і по стилю гри. софт теж не підійшла (по суб'єктивним відчуттям pro знаходиться по швидкості між speed soft i medium).

Також пробував palio ak47 red - по відчуттям трішки зашвидка, по техніці теж не те що липучка мун.
Проте, ak47 blue ідеально підійшла зліва.

Мені не потрібно саме липучку, просто щось схоже на moon pro або т05фх (кажу про те, що пробував і що сподобалося хоча це різні накладки).

Дякую.
Butterfly Timo Boll ALC
FH: Tenergy 05-FX
BH: Palio AK47 Blue
Re: Заміна липучки Moon Pro
Доброго дня.
Підкажіть, будь-ласка, накладку, яка б була схожа на yinhe moon pro (приблизно).

Дякую.

Без указания версии твёрдости губки - вопрос неконкретный, ответить невозможно. Самая мягкая от самой жёсткой - очень сильно отличаются.  Впрочем, судя по тому что Moon Speed показалась очень жёсткой в сравнении с, должна быть мягкая. Так как самая жёсткая Moon Pro если и мягче чем Moon Speed Medium, то ненамного.

В ожидании ответа по версии губки, сообщаю что небольшое количество Moon Pro и Sun Pro я уже включил в следующий заказ на фирму, правда ещё не знаю, когда он приедет. Также, см. https://tt-maximum.com/shop/blades/yinhe-milkyway-raznye-osnovaniya-etoy-firmy-pod-zakaz

Ещё, Moon Pro - это не липучка, это гибрид.
правильный подбор инвентаря, качественный сервис, быстрая и удобная доставка - покупай и играй с удовольствием!
Зараз відпишу
Butterfly Timo Boll ALC
Доброго дня.

Дякую.

Без указания версии твёрдости губки - вопрос неконкретный, ответить невозможно. Самая мягкая от самой жёсткой - очень сильно отличаются.  Впрочем, судя по тому что Moon Speed показалась очень жёсткой в сравнении с, должна быть мягкая. Так как самая жёсткая Moon Pro если и мягче чем Moon Speed Medium, то ненамного.

В ожидании ответа по версии губки, сообщаю что небольшое количество Moon Pro и Sun Pro я уже включил в следующий заказ на фирму, правда ещё не знаю, когда он приедет. Также, см. https://tt-maximum.com/shop/blades/yinhe-milkyway-raznye-osnovaniya-etoy-firmy-pod-zakaz

Ещё, Moon Pro - это не липучка, это гибрид.

Так, забув вказати, у мене 39 градусів.
(в підписі вказав☺️)
Колись давно, років 4 тому купував у Вас мун про 39, пам'ятаю була дуже липка і дуже смердюча, від неї вся сумка навіть воняла)
Однак, потім роки 2 тому купив таку ж 39 проте вона вже не була такою липкою і не смерділа, якби зовсім інша накладка, і дійсно, вона схожа на гібрид.

Тоді, в обох випадках пам'ятаю були тільки 39 градусів (у продажі), ще існувала версія на 37, однак не було в наявності.

Ось так.
Butterfly Timo Boll ALC
Колись давно, років 4 тому купував у Вас мун про 39, пам'ятаю була дуже липка і дуже смердюча, від неї вся сумка навіть воняла)
Однак, потім роки 2 тому купив таку ж 39 проте вона вже не була такою липкою і не смерділа, якби зовсім інша накладка, і дійсно, вона схожа на гібрид.

Тоді, в обох випадках пам'ятаю були тільки 39 градусів (у продажі), ще існувала версія на 37, однак не було в наявності.

Ось так.

Гибридами они были с самого начала.

Пахнет любая резина, хоть перчатки, хоть автопокрышки, хоть презервативы, хоть накладки для настольного тенниса. Степень приятности запаха зависит от индивидуальных настроек органов чувств индивида. Мне например все накладки пахнут приятно. Хотя часто читаю в коментах что какая-то накладка "адски воняет". Коньяк или виски тоже, кому-то приятно пахнут, кому-то воняют. Многие вон по улицам ходят, облившись какими-то адски вонючими духами, как по мне - просто смрадный терроризм, от такого и стошнить недолго. Так что и с накладочным запахом не всё так просто.

По градусам Moon Pro, сейчас вместо градусов будут Soft, Medium и Hard. Вместо 39 градусов будет скорее Hard но возможно что и Medium - точно можно будет узнать только попробовав и сравнив.
правильный подбор инвентаря, качественный сервис, быстрая и удобная доставка - покупай и играй с удовольствием!