из страны уезжают учёные и квалифицированные специалисты, ... спортсмены(редаговано)
Саночки в гаражі - то квіточки. А давайте подивимось на себе - якИй Я? У нас один "колишній" сексот на хвилі першого майдану вииипросив собі по родинному посаду. А безграмотний - реально в кубі. Той, що спонукав його отримати фахову "вишку", зіткнувшись, жахнувся і дуже шкодує...
І що? Зображує бурну госп. діяльність, щоб лишатись керівником, і це вдається(благо, є деякі задатки, творчі і завгоспа). Р-т - зарплата, премії, можл. "+"-си, пенсія, але все на головах...
Це - містечковий рівень. Київ, ХаркІв, Одеса, Запоріжжя(продовжте самі) - інший рівень. Здогадуєтесь, наскільки?..
Стали турбуватись про бездомних тварин, а ЛЮДИ?.. Подивімось на наш улюблений сайт. Скільки разів доводилось тут чути і бачити бундючність, зневагу і зверхність тих, хто багато розбирається в нт, до потенційних клієнтів, які щось хочуть знати... І відношення типу "ніщєброди" чи "шара дна нє імєєт"... А у відповідь тільки "...Злые вы" або підлабузництво. Я підтримую, що кожен гідний оплати своєї праці і дякую, що згадали вчителів, вчених, фахівців,спортсменів, які не від доброго їдуть. Колись говорили, що Європа дійшла до такого матеріального рівня сама. Подивіться матеріали "Рік Реформації в Україні(2017)", спробуйте знайти відповіді, задати запитання.
Можу багато писати і говорити, та причина лише в мені.