+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:
просмотрено: 2953 раз
1 2
Размер еврокорбеля.
 Добрый день. Купил еврокорбель. Покупал не здесь, а в одном достаточно солидном киевском магазине. Полностью доверяю ТТ-максимуму, но основание - это такая штука, которую нужно подбирать, а не покупать дистанционно, а я нахожусь в Киеве. Собственно в чем вопрос: смущает то, что в каталоге Бата указан размер 159х151, а мое основание по факту 159х153. Может в каталоге указан размер япокорбеля, а евро отличается? Внешний вид и игровые свойста основания никаких сомнений в подлинности не вызывают. Вес 80г, при этом доска достаточно быстрая и чувствительтная. Какие будут мнения по этому поводу?
Re: Размер еврокорбеля.
))))))))))))))))) думаю вы - самый счастливый человек!
Взять электропилу и отпилить эти 2 мм -  и все дела
А если серьезно? Насколько возможно такое отклонение от заявленных размеров? Их же, как я понимаю, не вручную лобзиком выпиливают. Кстати основание нового образца, может новые стали шире?
а вы серьезно подумайте на тему: как это обстоятельство может повлиять на вашу игру ))
    На жаль, така ширина характерна для підробок, думаю. У мене був колись "палений" з такими розмірами і ще зі старою емблемою на торці ручки. А ще конструкція відрізнялась дещо(кількість шарів 6 - ядро двошарове). Але грали вони непогано, можл ледь повільніше. Правда, платив я 15 коп. за відро :). Є помилки в друкові, асиметрія емблеми на торці?
    Можу помилятись, треба у виробника уточнювати а ще тут є тема на форумі в б/в про підробки.
тоді краще підійти до магазину, де купував, і розповісти про свої сумніви - вони мають це пояснити

На жаль, така ширина характерна для підробок, думаю. У мене був колись "палений" з такими розмірами і ще зі старою емблемою на торці ручки. А ще конструкція відрізнялась дещо(кількість шарів 6 - ядро двошарове). Але грали вони непогано, можл ледь повільніше. Правда, платив я 15 коп. за відро :). Є помилки в друкові, асиметрія емблеми на торці?
    Можу помилятись, треба у виробника уточнювати а ще тут є тема на форумі в б/в про підробки.
Та ні. Як написав вище, зовнішній вигляд ідеальний та повністю відповідає каталогу Батерфляй. Читав, що якість єврокорбеля навіть зовнішньо відрізняється від японського, то цей зроблений без жодних зауважень. Усі параметри, тобто товщина, висота, структура шарів - все як має бути. Лише ширина, якщо бути точним, 152.5 мм.
Продовжуйте заміри і спостереження - бачите на 0,5 мм основа вже зменшилася, а через тиждень вона і зовсім буде у нормі, усохне)) до 151 мм.

Продовжуйте заміри і спостереження - бачите на 0,5 мм основа вже зменшилася, а через тиждень вона і зовсім буде у нормі, усохне)) до 151 мм.
:)
Без шуток ;): я купил около года назад основание Стига, взвесил - 89,3 г (у меня весы до второго знака). Прошел год, стемнело )), взвесил неделю назад - 87,2 г, т.е., потеря веса около 2 г. Это понятно, дерево - оно живое, такие метаморфозы возможны.
    Зважте ще влітку. Можливо, здивуєтесь ще раз :).
 :), вже пізно, бо наклеїв резину
 Не, ну вес то понятно - дерево подсохло. Но размер - величина неизменная.
:), вже пізно, бо наклеїв резину
     ;)Та нічого страшного, все одно зимову резину будете міняти на літню ґуму :).