Здравствуйте! Играю основанием Donic Waldner Senso V1.. с обеих сторон стоит Spinlord Marder-3 max. Тренер говорит, что справа нужно бы больше скорости. Советует TIBHAR evolution x-s или TIBHAR Quantum. Дороговато. Какие могут быть более дешевые аналоги? Подойдет Spinlord Marder-4? Стиль - 90% атака с обеих сторон.
Аматор. Стаж - достатньо-недостатній
. Стиль - помірно чи комбі- агресивний. Техніка - ніби трохи є
. ІГРОВА зона - 1-а, пів-2-ї.
Раніше трохи гонився за "чудо-юдо"накладками (або хотів
). Потім зрозумів (коли поставив), що воно в мене є!
Лежала пара Kokutaku Blutenkirshe 868 на жовтій губці (сміх в "залі". ню-ню). Суха - хороша захисна накладка зі ВСІМА можливостями, блок в'яленький. (Думаю, потребує в такому вар-ті з 5 крап вазолу на губку.) Далі кардинально - 2 рази на губку і знсв на Т-11+ Яньхи - потужно-обертально ( 3-ій раз - то вапче). Для контролю пів-дози на губу - тотально-агресивний к-ль, стрімкий вреднючо-поганючий блок. Тривалість - ще не вмерла
, як нова, верх по краю ледь потерся в чай-чохлі (2,5 року
). Губа старого типу, сер-м'яка тому потребує бусту. Верх середньо-м'який, думаю(сухої), що ДУЖЕ сподобалось. На гнучкій оф+ дві шв-ті - підвищена й понижена (при акт. і пас. грі) зі всіма витікаючими, стабільний блок і контроль, низька реакція. Є в Україні, 12 дол пара з доставкою (сміх в залі). Так само десь є на синій губі, шв.=+ Меркурій.
Недоліки - невисока міцність склеювання. Без лаку запросто розділити при необережному знятті.
Звісно, кожен шукає за гаманцем. Тільки не кидайтесь всі разом, бо стане, як Тенержа
. Потихеньку, потихеньку...