Безвиз предназначен для молодых,активных,политически грамотных,в общем продвинутых людей.Пессимистам же место в зрительном зале плевать семечки и обсуждать прохожих.В свое время,когда Великий Владимир крестил Киевскую Русь, не очень то прислушивался к язычникам,потому как был мудрым и дальновидным и думал не токмо о престоле но и о будущем державы и просветительстве своего народа. Пысы: уже предвкушаю очередной бан от Сыпачевского-на этот раз за разжигание на религиозной почве...
Я прекрасно розумію бажання Володимира допомогти людям змінити їх життя (як тепер), але що з того вийшло? Коли поскидав ідолів у Дніпро, бігли по берегу і:"Видибай, боже...". Ті, хто прийняв, більшість чисто зі страху чи поваги, або вислуги...
Були щиро віруючі і сам князь був таким, проте дрімуче язичництво довго існувало, хоча з ним боролись, силоміць змушуючи зректись. Зрештою, щоб залучити язичників, долучали елементи їх поклоніння.Приклад? Зелені свята+вербна неділя=вхід Господній в Єрусалим. А червоний колір пасхальних яєць - яз-ки вмочуували пташині яйця у кров жертівних 1-річних немовлят... Звідси родом і різдвяна індичка. А єврейська Пасха приходиться десь в районі 1-го квітня (спасіння від євреїв - слова Христа, записані в Біблії). Нічого не нагадує?
На період середньовіччя Європа була заведена ортодоксальною (традиційною) церквою в такі хащі... Тільки реформація, започаткована Мартіном Лютером, привела до сучасного розвитку. Проте нам відомі і ті збочення, які там знову зозвиваються і насаджуються. А це наслідок відходу(відводу?) від принципів реформації. Детальніше - до R500.
Не хочу нікого принизити, образити, голі факти, причому десь міг щось неточно описати. Звідки родом сучасне Горде просвєтітєльство?
Проте я певен, ми йдемо у Європу, щоб принести нашу чистоту і врятувати її. Чи маємо необхідне? Думаю, так. Його потрібно активувати. Тож успіху!!!
(радісний)