Да просто в последнее время появилось очень много сказочных ... комментаторов ситуаций.
Точно з'явилося? А не навпаки? Бо скоро залишаться лише повідомлення типу ап і seo. Ніхто вже тут і пікнуть не сміє, бо майже по схемі "ольгінських ботів" місцева группа "експертів" одразу видає серію коментів починаючи від прямих образ (за які так бану і не було - своїх, як кажуть, не трогають), указівок, навішування ярликів, до косвених усяких там анекдотів з рукоплесканням і повторюванням на біс.
Я зробив прогноз. Про-гноз. Це моє ІМХО. До чого тут глупість, це вірогідність. Далі требе розжовувати чи вже достатньо?..
Якось дивно, що мої пости піддаються постійним нападкам, ніж, скажімо, доповідь Ландика про роботу ФНТУ. От там точно і глупість, і брехня, і ліцемірство, і розправа, і наказаніє, і знущання, і підміна понятій, і переверт з ніг на голову, і перекидання стрілок тощо. Але... та що тут пояснюівати... Тут деякі вже так вознеслися на грунті своєї ж експертності, що пишуть повідомлення тезісами, як проповідь читають, майже як Ісус Христос - хоч бери вже і номери проставляй - гл. 10 вірш 20 - і буде нове откровення (див. тему про Харімото).