Випадково зайшов на форум ТТ-Максимум, а тут така тема!
Такі риторичні питання "Кто прав, кто виноват" и "Что делать" ))
Ось вони наші "декабристи", перші ластівки, побували у Європі на змаганнях, повернулися, жахнулися, і виявили протест. Молодці!
А якщо відкинути емоції, то особисто я не знаю, чи так треба було чинити чи ні.
Точно так, як я досі не знаю, як треба покращувати життя в нашій країні.
Як протидіяти мафії? Як грати в дурня без козирів, або в шахи одними пішаками без фігур? Заздалегідь програшний варіант.
Хтось писав:
Пока игроки не создадут организацию для отстаивания своих интересов, ничего иного, чем такие условия, не будет. Но они не создадут. Не тот менталитет. Их разделят и продолжат властвовать. Кому- то бросят кость, особо рьяных - отцепят от международных соревов. Все эти демарши: рябь на воде.
Я з цим погоджуюсь. Але вважаю, справа не в менталітеті. Справа в суспільній формації - феодалізмі. Тобто все в нашій країні працює на підтримку правлячої еліти. Цю кругову поруку не розірвати. Якщо піти проти, то шансів практично немає. "Против системы не попрёшь". Якщо у наших протестувальників не було ніякої підтримки, якихось домовленостей з "опозицією" до діючої тенісної федерації, то дійсно - "рябь на воде".
З іншого боку нашим втрачати нічого "кроме собственных цепей". Що втратить 7-ка "декабристів"? Підтримку гнилої аля-совкової тенісної федерації? Участь у фейкових, до болі жалюгідних в плані організації і проведення чемпіонатах країни та інших напів-аматорських змаганнях?
Іще писав хтось:
Общая картина в этом государстве: на окна шторы повесить не удосужатся, зато если где-то кто-то в призеры вышел, то функционеры друг другу орденов навешают и много красивых слов скажут про славу отечественного спорта.
Це точно. Я навіть недавно читав напів-жарт, що в адміністрації нашого П іде пошук: який би об'єкт чи проект, який можна поспіхом завершити, можна доробити щоб він міг засвітитися, що це "його заслуга".
Товариш Осіріс писав, що:
Человеку с другой среды трудно понять наш менталитет.
Тут вот в чем вопрос-Институту культуры давно надо было решить вопрос с окнами-там ведь проходят разные соревнования. И те, кто снимал зал, должны были этот вопрос согласовать. Петя позвонил Васе-и все дела.
Мы снимаем зал в училище. Сами изготовили большие шторы (темная ткань), которые в солнечную погоду вешаем за крюки. Сделали специальные две длинные палки. Дело пары минут-и все окна завешаны. Прямо перед соревнованиями.
О чем здесь разговор-не понятно.
Ульянчич сам теннисист и все эти вопросы знает.
Просто всем на все на...ть.
Там за аренду зала платят огромные бабки. Уверен-половинят конкретно. Поэтому шторы могли купить еще лет двадцать назад.
Мені сподобався цей комєнт. Браво, Осіріс!
Вважаю, єдиний сенс бойкоту змагань спортсменами - це привернути увагу спільноти до того, що наша тенісна федерація не спроможна на елементарні речі, які вирішуються і робляться за пів доби. Вона досі гнила по своїй суті, як майже все, що нам залишилося у спадщину від совка - одна схема красти і брехати, красти і брехати... і на все інше на...ти.
На рахунок Коу Лея.
Перше, що вражає, і що Є НАШ МЕНТАЛІТЕТ НАСПРАВДІ - це засудження інших, несприйняття іншої думки, перемивання кісток - чи правий Коу Лей, чи не правий!!
Или раб ситуации, или Человек, себя уважающий!!
что отношия с какимито там 7-ю лучшими игроками украины ему не так дороги
Это больше вопросы морали, чем борьбы с коррупцией!
Оце так маячня. А чи є в нього відносини з вітчизняними гравцями взагалі?
Питання якої моралі - тої, з якою ми зараз разом з країною в ж.пі? А може це хибна мораль?
Згадується тема про те, чи вибачатися за соплю, чи стрибати від радощів, здійнявши руки в гору. Це кожний вирішує для себе сам.
Якщо ми намагаємося відійти від совкових скрєпів до європейських... скрєпів, які виявилися більш ефективними, так треба зрозуміти, що там "індивідуальні інтереси вищі за інтереси спільноти", а не навпаки, як нас вчили.
Ось що писав про наш (совковий) менталітет Борис Стругацький:
— Главный источник наших неприятностей — тот перезрело-феодальный менталитет, который характерен для общества в целом. Нежелание и неумение ЗАРАБАТЫВАТЬ.
Ось Коу Лей - це людина яка вміє заробляти.
Іще хтось писав:
Правда один паренек говорит, что он очень недоволен ситуацией, но бастовать не может - у него жена не работает, двое малых детей, есть и другие проблемы, он рисковать никак не может.
Та ні. Про Коу Лея можна сказати так: в ці дні, коли на голову сипалася штукатурка, у цьому офісі також працював командировочний, який приїхав з Європи, і який не хоче приймати участь у цьому балагані, бо він приїхав лише виконати свою працю і все. Він накрився парасолькою від штукатурки і виконав свою роботу за контрактом. А коли місцеві "білі папуаси" понесли своїм "вождям" чорну мітку, він участі не прийняв.
Як кажуть - нічого особистого, це лише праця. ОТ І ВСЕ!
P.S. Ще є така думка. Треба було зафіксувати усі несприятливі умови і подати на федерацію в суд після змагань. Але я суперечу сам собі тоді, бо суди - часть мафії. Але, якщо Коу Лей має контракт і умови з іноземною фірмою, так може в тому контракті і необхідні умови вказані, які повинні буди виконані для спортсмена такого рівня, тому можна подати позов в іноземний суд.