У наших тенісних групах, звідкіля я постив новини, така тенденція - як тільки "свої" гравці вибувають, одразу пропадають подальші новини про турнір тощо )
А, можливо, успіхи наших паралімпійців перемикнули на себе увагу.
Так що я сам доведу до логічного завершення цю тему.
Білоруска Павлович, яка переграла нашу Братейко, дійшла аж до фіналу, в якому поступилася японці, хоча при рахунку по сетах 2-2 вигравала 6-2! (( Було видко розпач Павлович, коли японка в решті решт перемогла...
Краще за всіх з наших зіграв Калачевський, який дійшов до 1/4 фіналу, в якому якось дуже легко поступився корейцю. В трансляції навіть чутно було, що хтось з наших кричав Денису - ти що, не хочеш грати? А той відповідав - та я не бачу подачі... і махав там щось руками.
Росіянин Власов потім з цим корейцем легко розправився, неясно чому в наших виникли проблеми, я так розумію, цей кореєць і Прищепу обіграв, і теж подачами зпантеличив. Можливо нашим треба менше з лекціями роз'їжджати, а подачі тренувати... А деяким не задирати носа, а приймати участь і у чемпіонаті України, щоб хоча б одну гру вигравати на міжнародних турнірах...
Коротше кажучи, після перемоги над корейцем Чо у півфіналі, Власов програв у фіналі іншому корейцю.
Спочатку Власов вигравав по сетах 2-0. Причому, перший сет програвав десь 1-5, але додав і виграв 11-8.
А 2-й сет вів 9-1 і розслабився так, що кореєць ледве не перехопив ініціативу - 11-7 у підсумку.
Я ще помітив, що Власов декілька сопель навішав корейцю, і після однієї, при рахунку 10-7 у другій партії, тренер Власова якось так відверто сміявся, напевно, радів, як радили робити деякі холерики у темі про соплі )) І у підсумку дорадівся...
Цікавих довгих розіграшів було небагато, може в 3-й і 6-й сетах лише.
Здається Власов був неготовий фізично. Кореєць виглядав по-свіжіше.
Третій сет Власов виграв 11-5, хоча починав дуже важко, видно було вже що підсідає...
Я думав, що у Павлович розпач, але то я ще не знав, що таке розпач на самому ділі, і це далі показав Власов.
Ішов 4-й сет, в якому Власов вигравав 5-3. Кореєць Жанг бере тайм-аут, наприкінці якого тренер показав йому нарешті як треба бити по м'ячику... Та ще й за рахунку 6-6 Жанг впустив ракетку... Видно що на вдачу...
І ось вже кореєць виграє наступні сети 7-11, 5-11...
Власов вдягає нову футболку - не допомагає: 3-11. Його тренер вже не сміється навіть з сопель.
Останній сет на користь корейця 5-11.
Щось я не бачив щоб гравці пожали один одному руки, невже все так серйозно...