+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:

Основа Д.Калачевський від О.Меєровича

просмотрено: 1831 раз
Основа Д.Калачевський від О.Меєровича
Хочу поділитися своїми враженнями від придбаної основи від майстра О. Меєровича. На сьогодні існує безліч основ різних фірм і в різному ціновому діапазоні :o. Кожен гравець хоче знайти для себе основу (яка сама грає :D), щоб вона відповідала його духу гри, була в міру швидка, і в той час, дуже контрольна, із зручною ручкою, не дуже важка... Проте забезпечити такі бажання деколи не можуть і провідні флагмани тенісної індустрії, а якщо і можуть, то ціна не завжди "підйомна" для любителів "малої ракетки".  Під мій стиль гри (активний захисник) я довго вибирав різні версії основ, довший час граючи  Бат Хюком, натрапив за рекомендацією товариша на основу від майстра Меєровича - Д.Калачевський. Що мене здивувало - мені не довелося до неї звикати - практично на 3 "раз" я вже грав на турнірі і в парі з товаришем зайняв призове місце на одному з турнірів в Києві. Можна сказати, що успіх забезпечила гармонійсть вибраних порід дерева з обох сторін, які дали можливість з 3 зони  з права грати активно, а з ліва з повним контролем відрізати всі топсспіни. Після турніру я не зміг стояти в стороні і не неписати пару слів про автора. Перш за все, в розмові з ним ти розумієш, що людина професіонал високого рівня, оскільки на будь які, деколи "безглузді" запитання він давав чіткі відповіді, як забезпечити максимальний ефект від гри при моєму стилі. І дійсно, не підвів :D Він порадив придбати дану основу, якою я дуже задоволений (крім того ціна повністю мене задовільнила). Я дійсно пишаюсь, що в Україні є такі таланти мануфактури, які вже проявили себе і за кордоном.Надіюся, що свої феноменальні здібності він з новим натхненням буде виражати на нових продуктах. Хай щастить!
Re: Основа Д.Калачевський від О.Меєровича
Полностью согласен с автором!!!
Основа очень очень сложная
Есть ее куча модификаций
Ту что пробовал я - вес 100-105 грамм, карбон, жесткая, левая сторона медленее но не намного.
Основная проблема это вес комплекта, после 1-й тренировки болел локоть и плечо.
Надо в качалку походить пару лет сначала :)
Bastion Meyer
Tenergy 05 FX
Grass Dtecs OX
я бы не сказал что мануфактуры. Мануфактуры то в китае. Вообще дивно , видимо у топикстартера уровень игры достаточно высок чтоб шмалять быстрой основой в защите.