+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:

Заміна Tenergy 05FX на Evolution FX-P ??

просмотрено: 3889 раз
1 2
Заміна Tenergy 05FX на Evolution FX-P ??
Доброго Дня. Дайте будь-ласка пораду. Граю зараз на FH Tenergy 05FX 2.1 і BH  Evolution EL-P 1.7, основа Timo Boll Spirit . Tenergy починає вибиватися і втрачати свої властивості. Зліва мене все влаштовує, міняти нічого не збираюся. От справа, враховуючи сьогоднішню ціну Tenergy
(курс валют зріс) хочу змінити на дешевше. Граю завжди активно, стараюся топс робити до пробиття губки, віддаю перевагу мягким накладкам типу Tenergy 05FX. Питання, чи може замінити Evolution FX-P Tenergy 05FX?? Розумію, що аналогу не знайду, але треба макс. наближено. Спробувати не вдається, ніхто не грає в моїй школі. Подобається цепкість і контроль накладки Tenergy 05FX. Evolution EL-P трохи жорсткіша за Tenergy 05FX не дуже підходить, хоча можна з часом звикнути. Дякуватиму за пораду.
Butterfly T.B.Spirit
FH Donic Acuda S2 max
BH Donic Barracuda 2.0
Re: Заміна Tenergy 05FX на Evolution FX-P ??
Присмотритесь к Ксиому. Сигма Про 1 и Омега Про.
Отправил ещё инфу в личку !
BUTTERFLY Liu Shiwen
FH: Hexer (max)
BH: Grass D.TecS
Омегою ПРО грав цілий рік на Ігніто, але товщина була max. Не пробивав навіть плоскими ударами.
Butterfly T.B.Spirit
FH Donic Acuda S2 max
BH Donic Barracuda 2.0
 Как один из вариантов   : http://www.tt-ua.com/shop/index.php?fuseaction=products.getProduct&ObjId=2351&Id=64  .    В  "Куплю-продам" (  "БУшки  и  уценка " на  страничке  Сыпачевского ...)  :  "STIGA Calibra Tour S 1.9 черная 150*146 на 4 = экв. $ 14 "  .
Blade:Sword 309 DEF +  
 BH/FH: "Imperial Super Strike " (1,8 blek ),
 FH/BH: ДШ " Super Kim CHOP sponge " (0,8 red) .
Вообще на спирит после 05ФХ тяжело что то подобрать.
Покупай новую, и потом продавай вовремя.
Баракуда 2,0 на спирите не нравилась? чем?
Bastion Meyer
Tenergy 05 FX
Grass Dtecs OX
Знакомый ( кмс) долго играл на спирите 05фх с двух сторон, сечас - фн доник блуфайр JP 03, вн - андро хексер поверспондж и счастлив :)
Баракуда нормально стояла. Питань немає. Але не те.  взагалі то тренер не дуже хоче, щоб я зараз Спіртом грав. Або доска хоча б ОФФ- а накладки можуть  ті самі, або вже хай буде спіріт, тільки накладки не такі складні як Тенерджі. Я його пидтримую. Тому одну Тенерджі 05 2.1 продав замінивши на еволюшн ел-п 1.7-1.8. Самий раз. Товщина нормальна, при топсі не так вже і легко пробити до доски, накладка нова. ну а зліва незнаю. Зрозумів, що до інших накладок можна звикнути, Тенерджі не панацея.))) 
Butterfly T.B.Spirit
FH Donic Acuda S2 max
BH Donic Barracuda 2.0
ну так пробуй на право Evolution EL-P 2,0 если так нравиться
Bastion Meyer
Tenergy 05 FX
Grass Dtecs OX
Играл против человека с Tibhar Evolution (жесткость не знаю), ощущения - что прилетает дикое вращение, которое я как ни старался, так и не смог "открутить", и в 80% мячик просто падал в сетку.
Впечатлило. Кто знает - расскажите про накладку :) в рунете про неё инфы не так много.
Blade: DONIC Epox Offensiv   | Andro WANOKIWAMI AO OFF
FH: DONIC Acuda S2 2.0        | Andro HEXER DURO 2,1
BH: SPINLORD Marder III 2.0 | Andro ROXON 330 2,0
Играл против человека с Tibhar Evolution (жесткость не знаю), ощущения - что прилетает дикое вращение, которое я как ни старался, так и не смог "открутить", и в 80% мячик просто падал в сетку.
Впечатлило. Кто знает - расскажите про накладку :) в рунете про неё инфы не так много.
лучше расскажите про руки этого человека. я думаю дело не в накладке, а в них.
Korbel st
victas v01
marder IV
Спасибо Кэп - ценная мысль.

Скажу так, до этого он играл другими накладками, и я если не выигрывал, то хотя бы оказывал достойное сопротивление.
А в последний раз я за партию брал 3-4 очка.
Blade: DONIC Epox Offensiv   | Andro WANOKIWAMI AO OFF
FH: DONIC Acuda S2 2.0        | Andro HEXER DURO 2,1
BH: SPINLORD Marder III 2.0 | Andro ROXON 330 2,0
Скажу так, до этого он играл другими накладками, и я если не выигрывал, то хотя бы оказывал достойное сопротивление.
А в последний раз я за партию брал 3-4 очка.

а) у него был звездный день
б) у Вас был хреновый день
в) убитые накладки которыми уже нельзя было играть, заменил на новые
г) неподходящие ему накладки заменил на подходящие
д) комбинация вышеперечисленных пунктов
правильный подбор инвентаря, качественный сервис, быстрая и удобная доставка - покупай и играй с удовольствием!

я тоже никогда не встречал накладку, которая была бы способна сама производить мощное вращение, сильные удары, точные подставки и тд, при отсутствии соответствующего умения у того, кто ей играет :)

мы же не ждем что например самая крутая в мире кастрюля сварит офигенный борщ сама, без участия мастера по приготовлению офигенных борщей  :D
правильный подбор инвентаря, качественный сервис, быстрая и удобная доставка - покупай и играй с удовольствием!
стосовно посуду з Вами можу посперечатися, наукові технології на місці не стоять, але хоча б продукти закидати треба)))))))))) В мене товариш майстер спорту, рівень за 60, і в нього на BH  стоїть еволюшн EL-P 2.1 З його слів на бекхенд йому кращої накладки не придумати (Основа ксіом ігніто). Хоча зі мною він, якщо б постарався, і тапком виграв.))))
Butterfly T.B.Spirit
FH Donic Acuda S2 max
BH Donic Barracuda 2.0
Прострілявся я до накладки еволюшн ел-п. Накладка еволюшн el-p 1.8 в порівнянні з тенерджі 05 фх 2.1, яка в мене є, трохи жорсткіша. Для мене підійшла все ж таки на форхенд. Боявся, що чіпляти не так буде, але на здивування прекрасно чіпляє мяч, при вмілих руках дає шалене обертання. Мяч летить високою дугою при топсі. Що найбільше мені сподобалося, це менша реакція на обертання мяча суперника. Кач на столі я роблю безпомилково. А запили підіймає "як добрий день")) Відчуття, що 05 фх треба різкіше махнути рукою. Огляд є в неті, посилання даю, якщо адмін не заблокує мене)) і чи це не заборонено правилами форуму.  http://www.ttsport.ru/forum/viewtopic.php?f=32&t=12759
Butterfly T.B.Spirit
FH Donic Acuda S2 max
BH Donic Barracuda 2.0