Наскільки знаю виробник дає навіть можливість безкоштовно тестувати окремі свої вироби і цікавиться враженнями від гри та обовязково враховує їх.
Я бы не ставил так вопрос. Что значит "безкоштовно"? Это типа приехать в Днепр и нам дадут поиграть ракеткой?
Ракетки давались на пробу тому же Калачевскому,Сарматову и пр. Может пробные модели. Это все таки бизнес и огромный труд.
Не думаю, что Меерович будет в захвате от этих слов,после которых многие перезвонят и попросят безкоштовно протестировать дерево с обещанием рассказать это соседу. .
Я бы сказал так-есть у нас в Украине свой классный производитель инвентаря, очень достойного инвентаря. В некоторых случаях производитель готов работать по индивидуальному заказу (если вы Щетинин или Калачевский или готовы толком обьяснить, что вам нужно ). Но мне кажется, что любой мастер всегда готов помочь хорошему клиенту улучшить свою игру и получить от нее удовлетворение.
Мое первое впечатление от оснований-просто суперские. Да и все, что сделано своими руками имеет какую-то свою индивидуальность и энергетику.
А вы будете обладателем чего-то индивидуального и своего.
Я написав безкоштовно обгунтовано. Обгрунтую чому.
Зараз тісно спілкуємося з виробником над підвищенням якісних ігрових характеристик ракеток.
Зробити це без допомоги самих гравців або їх невеликої кількості нереально.
Тому безумовно для отримання цієї інформації є потреба залучити їх до випробування ракеток. Це потрібно щоби сформувати певні серійні групи виробів, які мають однотипні характеристики. Це частково виробник вже зробив.
Але для цілеспрямованої реалізації його ідей з використання нових різнотипних клеїв, нових шпонів різних порід дерева, термічної і іншої обробки потрібно випробування зроблених ним виробів. При цьому той хто випробує повинен знати склад і структуру ракетки, що дасть можливість аналізувати властивості кожного із виробів і його окремих частин.
Тому ним і зроблені перші кроки до створення так званого тестового фонду ракеток.
Кожен бажаючий хто захоче зможе попробувати ракетки (якщо вони зроблені для тесту і виділені для цього) звернувшись до виробника, або до того в кого вони є (якщо він не буде жадним і дасть попробувати). Звичайно мова не йде про ігрові ракетки, якими люди вже грають самі (навряд чи хтось захоче на тривалий час дати ракетку якою грає сам).
Механізм передачі та поверення можна розробити. Кому сподобається, той зможе замовити такого ж складу, кому потрібно буде ще щось додати - чи змінити - буде знати від чого відштовхуватися. Мова йде лише про серійні ракетки - ті склад і технологія виробництва яких вже відпрацьована, і можна отримати подібні ракетки.Ті хто хоче щось індивідуальне - це також буде корисним.
Головне розширити ареал їх місця знаходження і бути відповідальним при користуанні ними. Отже впланах на період формування серійних ліній ракеток зробити так званий випробувальний чемоданчик з ракетками цього виробника з метою подолання насамперед стереотипу гіршості українського, вироблення алгоритму отримання необхідних для гри характеристик.
тепер до діла:
Одна типова ракетка "Strateg" тестова знаходиться у мене, ще одна - "Ультиматум" зараз тестується ще одним нападаючим.
Цілий ряд його ракеток - "Диктатор" - 7 та 9 слойки, "Монстр" - пятислойка на основі бальзи, "Фаворіт" на основі бальзи пробуюються мною та моїми більш досвідченими товарищами (правда вони придбані і оплачені, але в цілях справи я не проти окремі з них дати попробувати).
І саме головне для того щоб допомогти українському виробнику якщо хоча б пару чоловік придбають собі його серійні вироби і будуть давати поробувати бажаючим, я думаю виробник від цього не буде страдати і це йому не зможе не сподобатись. Початок до цієї доброї справ зробив він сам.
До ВІК 21
Надзвичайно вдячний Вам за те що ви взялися за таку важливу справу. Мабуть це буде один із перших професійних описів українських виробів такого характеру. Бо досвіду у Вас з цих питань багато і без сумніву він буде дуже корисним у цій справі...