+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:

Помогите выбрать ракетку - архив

просмотрено: 185195 раз
1 ... 49 50 51 52 53
Re: помогите выбрать ракетку
Привіт всім. Шановний Сыпачевский Алексей Дмитриевич, хочу прикупити у вас ракетку. Прошу допомогти у підборі. Займався тенісом у шкільні, студентські роки. Перерва 15 років. Уже, як 3 міс. ходжу в спортзал 3-4 рази на тиждень. Потрохи все згадую. Граю ракетками, які є. У друга взяв для відео, якщо вдасться виложити, основа тібхар німбус ол+, накладки-тібхар рапід, сподобалась, але топ спіни нею брати важко. Моя гра справа 80 відсотків топ спіни, 20 підрізка, зліва 50 на 50. Якщо переглянете відео, на 20 відсотків у мене виходить краще (хвилювання), і взагалі відчуваю, що прибавлю за місяць. Мої побажання, основу хочу не китайську, може ясака або бт-ляй, накладка зліва більш захисна і атакуюча, подаю переважно зліва, щоб була з під круткою, для прийому топ спінів-може такої немає, справа однозначно атака, люблю швидкий теніс. Чув добрі слова за накладку бат-ляй роунделл... А, бюджет 100 баксів, але, якщо для мене є щось краще можна збільшити до 250. http://www.youtube.com/watch?v=ayYYbBe2ceA
Гарна музика на Вашому відео, проте нажаль на цьому все гарне й закінчується! Більше 2 повернень (ударів) у Вас не бачив (правда не до кінця продивився), це не є добре, відпрацьовуйте стабільність! Не треба все бити на виліт, це ж не гра на рахунок, відпрацьовуйте стабільність в елементах!
По грі. Справа. Топсів нажаль не побачив, те що ви мали на увазі під цим терміном далеко не є ними, працює тільки поясниця й плече, цього мало, не хватає роботи ніг, розвороту бедер, роботи передпліччя, кисті. Зліва. б"єте тільки плечем, а потрібно більше передпліччям й кистю.
По інвентарю. Раундел думаю Вам не потрібен. Швидше стандартний набір для новачка, це основа Олл, Олл+ та дві не швидкі, без всяких там катапульт накладки в товщині до 1.8 й працювати по елементам.
повністю погоджуюсь з попереднім дописувачем, по інвентарю дочекайтесь поради пана Сипачевського, від себе дав би пораду взяти декілька уроків-спарингів з людиною, що професійно займається настільним тенісом, на тему підрізки справа-зліва, накату справа-зліва, через 3-5 уроків попросіть показати рухи для виконання топспіну, а далі розвивайтесь в цьому напрямку... думаю, теж захворієте цією хворобою!!!
Korbel st
victas v01
marder IV
AndroID і tommy, дякую за поради і допомогу. Сьогодні відбив 17 разів(відео невдале, топ спінів справа на ньому немає, сьогодні тянув знизу). Чекаю на поради пана Сипачевського. Сьогодні попробував бат-ляй пріморак ф-,накладки тібхар спін варт, шось таке, куплена у Франції. Нормально встигав, але здалася не так шидка, як за м ягка. Вибачте!
Blade T-8S. Fh.T-05. Bh.SpinLord Gipfelsturm.
2 apezam. Завжи будь-ласка. Швидкість основи чи ракетки вцілому виявляється не в тому, що Ви не можете нею грати. Справа в другому. З більш повільною ракеткою Ви зможете повноцінно (підкреслюю), технічно правильно вкладатися в удар, в той час, коли з більш швидкою ракеткою при такому же правильному русі все буде вилітати за стіл й Вам прийдеться робити укорочені (не правильні) рухи, підставки грубо говорячи, щоб мяч попадав на стіл!
D-TecS+Andro Fibercomp+Таckiness C-II ОХ , а якщо таку. Сьо годні був чоловік з шипами зліва і гл. накладкою справа , йому 61 рік, грав з кмс. Гра була на рівних, але кмс був весь мокрий і змучений (45Р.), а від старшого мужчини віддавло впевненістю і свіжістю, він просто чекав і вигравав, топ спіни різав і другий, може третій попадав в сітку. Я так зрозумів, що між ол+ і оф_ велика різниця, дуже захотів попробувати деф основу. Дякую. Можливо вартує.
D-TecS+Andro Fibercomp+Таckiness C-II ОХ , а якщо таку. Сьо годні був чоловік з шипами зліва і гл. накладкою справа , йому 61 рік, грав з кмс. Гра була на рівних, але кмс був весь мокрий і змучений (45Р.), а від старшого мужчини віддавло впевненістю і свіжістю, він просто чекав і вигравав, топ спіни різав і другий, може третій попадав в сітку. Я так зрозумів, що між ол+ і оф_ велика різниця, дуже захотів попробувати деф основу. Дякую. Можливо вартує.
Ви мабудь трохи переплутали ;D може Грасс ДТекс в Оксі, а Такінесс з губкою.
Не дивно, що КМС був мокрий, щоб по шипам нормально відіграти треба трошки попотіти )))
На справді між Олл+ і Офф- в швидкості різниця невелика, Олл+ одних виробників навіть швидші від Офф- інших, буває й таке.
В якому розумінні хотіли спробувати Деф? з шипами чи з гладкими?
AndroID, доброго ранку. Таки переплутав, грасс ДТекс в Оксі,все вірно. Я мав на увазі, чи на деф основі буде більший контроль ніж на ол+. Може купити ол+, зліва текінес чоп, справа не знаю, щось атакуюче. І купити другу ракетку захисну, зліва шипи, справа гладка. (з дешеввших і добрих китайських фірм).
Уважаемый, всё с точностью наоборот. Именно  слева никакие шипы вам не нужны - потому как общее движение слева вполне положительное для верхних вращений и ударов. А справа - извините, всё очень плохо. Тут надо ставить накат, то есть разрабатывать связки плеча и закрывание локтя. Но опять-таки гладкой накладкой.
Зароетесь в защитную игру - сами потом не рады будете.
стига/ясака классик основы + gambler shadow накладки проверенный вариант. Шипы не надо. Если вы новичек , то ваша игра будет сводится к тому что все вам будут либо по пол часа пилить на шипы , либо набрасывать туда балоны, довольно не интересная игра будет вобщем.
стига/ясака классик основы + gambler shadow накладки проверенный вариант.
Шедоу - неплохая накладка, очень хорошо вращает.

для apezam,
Есть, кстати, хорошая ракетка (Андро, Германия) и комплект накладок к ней могу продать, в т.ч. и gambler shadow. Будете себе пробовать разные варианты!
И цена хорошая.
http://www.tt-ua.com/forum/index.php/topic,1804.0.html
Никогда не сдавайся!
Выход всегда есть!
Всім велике дякую за поради. Зрозумів так, ракетку беру одну з гладкими накладками, про ветерана прочитав, накат справа тренуєм, сьогодні і 10,15,20р., за локоть правда, мені сказали, що рухи в загальному правильні, осбливо підрізка і ноги(кмс сказав). З ракеткою, з вашою допомогою визначився-основа батерфляй ол, зліва текінес чоп2, справа батерфляй есрівер. Всім величезне спасибі. А, як ракетку замовити?
Говорили-балакали...
Почему весь набор от Бата? Основу от Бата по-моему вообще никто не предлагал, да и  накладки можно взять и подешевле Батовских
2 pegas. Та что Вы пристали к тому Батту, нормальная у них продукция (если не лучшая).! Есть возможность позволить себе - почему и нет?!

2 apezam. Есть возможность баловать себя - берите Баттерфляй (его если что всегда легко продать), Можно Груббу Олл+, Болл Олл+, тут не так важно. Слева, можно Такинесс, можно флекстру, 1.8. Справа, не берите Срайвер, морально устарел, можно.., можно.., хм надо подумать...
хм, а тут як виявилося для Вас не так багато вариантів саме у Батта. Якщо Такінес 1.7 на ліво, то можна Флексту 1.9 направо, якщо Флекстру 1.7 наліво, то... та можна того же доброго Срайвера (тільки не простого, а Ель скажімо (про нового Г3 нічого не знаю)), можно навіть спробувати те що ви хотіли, а саме Раундел 1.9 направо, на Олл+ воно дуже швидким не буде. Це якщо саме Батт. Є варіанти у інших виробників. А краще зателефонуйте Олексію, віт підскаже, бо я може десь переборщив.))
Г3 - файна накладка )), але швидкість в неї досить велика - краще щось повільніше брати.
1 ... 49 50 51 52 53