Привіт. Включуся в тему і поділюся досвідом пошуку і використання свого інвентаря. Зараз на фото ви мабуть бачите основу T.B.Spirit з Evoluton EL-P 2.1-2.2 FH та Tenergy 05-FX 2.1 BH. Довго я до такого йшов, багато спробував чого але паралельно тренувався з тренером. Хочу сказати свою думку з власного досвіду, щоб почати грати інвентарем такого класу, ну точно треба знати хоча б ази основних елементів, без того тут нікуди. Як я з Primorac off- переклеявся на T.B.Spirit, комфорту нуль, контроль впав, швидкість виросла ого. Пограв два місяці, прилаштувався, почав відчувати переваги і стабільність збільшилася. Проблема була в чому, я як і багато хто перескакував з одного на інше в супереч порад тренера. Тільки звикну до одного, перескочу на інше і знову вчуся. Звикнувши за тривалий термін, розумію, при класній роботі ніг і корпусу (це про мене), можна грати і гергелем. А, хочу похвалитися, даною основою грав наш львівянин, чемпіон світу Віктор Дідух ) Це його подарунок ). Що характерно, з його слів, цитую: "Я не можу грати добре жодною новою основою. Спершу хоча б місяць, шляхом обпилювання ручки під себе, корегування ваги(в лопасть) я підлаштовую її під себе" На фото видно як вона стесана, після я брав нові спіріти, ну зовсім не те. Зауважив, на турнірі бачив в Моцик Ірини теж спіріт, тільки ручка перемотана. Запитую, для чого перемотала, каже: в руку натирає. Висновок, чому б так не зробити як Віктор, рубанок, наждачний папір і вперед))