+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:
просмотрено: 4863 раз
1 2
Re: Почему КШ красные?
Лично у меня есть ощущение, что новые накладки, что красные, что черные, абсолютно одинаковы, разницу пожно померить лишь в долях процентов. Но, по мере износа и старения накладки, красители и присадки быстрее старят резину, за счет чего несколько падает сцепление - у меня красные накладки разных фирм почему-то первыми портятся и начинают сыпаться по краям.
А вот у меня есть такое ощущение что красная Тенерджи всж таки лучше чем черная....
Почему большинство известных игроков перовиков (He Zhi Wen, Wang Zeng Yi и др.) играют красными КШ на FH?
Влияет ли цвет накладки на её характеристики?

на жаль, маю втрутитись і висловити своє imho
На мою скромну думку, у перовиків є негласна джентльменська угода: якщо перовик грає однією накладкою, вона червона (і, зрозуміло, спереду). Якщо двома- то спереду чорна, ззаду червона. Таким чином супернику відразу видно, є на зворотньому боці накладка, чи ні
(в одностороннього японського пера зворотній бік дерев'яної основи пофарбовано чорним коліром- відповідно спереду має бути червона накладка- звісно, в правилах такого немає)
Якщо моє припущення є вірним, чорні накладки не можуть бути кращими чи гіршими червоних за якістю. Інакше це була б дискримінація або односторонніх перовиків (які з кращих міркувань грають червоним), або двосторонніх, які переважно грають з аверса чорним
Ще раз перепрошую
Кстати, не у всех топовых игроков КШ красные. Например у защитника Янг Сонг Мана короткие шипы черного цвета. Мне кажется разница все-таки не очень существенна.
Blade: Donic Defplay Senso
Fh: Donic Baracuda 2.0
Bh: Meteor 8512 0.5