Похоже товарищ из Вьетнама. "Нахраписто" спрашивает, думаю менталитет другой у жителей Азии. Наши люди бывает стесняются что то спросить... Я стараюсь, по возможности, отвечать на все вопросы, хотя сам начинающий "ардуинщик". Думаю вряд ли можно получить патент на такую самоделку, таких конструкций на ютубе много.
Я радий, що ми з Вами однодумні в усіх питаннях. Щодо патенту, то все просто: я дуже ревнивий після китайської історії з українським винаходом якогось дуже простого, дешевого і доступного автокондиціонера, на якому багато хто зробили свою справу, а особливо це стосується вихідців з південносхідної азії. Ваша ж ідея МАЄ такий потенціал. Саме тому не йму особливої довіри в таких випадках, хоча дуже хотілося б. Тут ще одне підтвердження того, що весь світ лежить у злі, не тільки запоребрикові... Восток дєло "тонкоє", як говорив Фєдя Сухов, і все робив, як звик... Успіху Вам.
Пс. А щодо розробки, то для аматорів це справді бімбова річ за невеликі(відносно) кошти. І Ви теж можете просувати свій продукт, бо не всі можуть і хочуть морочити собі голову, але готові піти "легшим" шляхом "обміну" праці. Якщо ж це ще й в Україні продукується, то взагалі чудово. Дякую за ідею), я нею навряд чи скористаюсь(. І ще раз успіху.)