+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:

Сколько нужно водного клея

просмотрено: 1871 раз
Сколько нужно водного клея
Хочу купить водного клея на разлив, сколько нужно примерно миллилитров что бы ракетку собрать?
Re: Сколько нужно водного клея
Мої вітання. Давайте порахуєм. Я наношу на кожну сторону основи 8 крапель клею і розношу по поверхні власним пальцем, бо губка забирає відсотків 30, які втрачаються.  Палець можна злегка зволожити. Якщо вперше клеїте, можна 9-10, я 10 кр наносив губкою, проте потрібно діяти швидко і впевнено. Ще залежить від т-ри. При нинішніх умовах клей сохне повільно, тож Ви встигнете, при т-рах біля 30 град Ц бажано дорозвести невеликою кількістю води(кілька крапель), або нашатирю, залежно від об'єму клею. Це потрібно, щоб затримати висихання клею і встигнути розподілити клей, бо при утворенні грудочок клей і робота змарновані, доведеться повторити заново.
     Накладки, якщо вже клеїлись і клей не знятий, його НЕ потребують, головне, щоб не залипли брудом, який можна спробувати зняти вологою серветкою чи чистою ганчіркою або кухонною губкою. На нові я спочатку прикладаю основу так, як хотів би обрізати, обводжу контур лопаті і даю 9 крапель, щоб закрити до сантиметра більшу площу(на деяку похибку). Після повного висихання прикладаю накладку від руків'я, злегка!! прикотую вперше, щоб НЕ розтягувати н-ку, потім контрольне прикотування вже від маківки для остаточного приклеювання, і обрізаю. На два боки основи не наносити, або один бік захистити плівкою.
     Шипи в ОХ-і набагато складніше клеїти, можна зверху покласти плівку з файла, згорнути в трубочку і розгорнути на основі, але бути уважним і обережним на старті. Якщо шипи б/в, то прикласти на основу через плівку(так можна і нові із сухим клеєм, але не супертонкою підложкою), яку потім підтягнути, щоб зафіксувати старт від руків'я, прикатати і так поступово приклеїти, коригуючи н-ку.
     Можна спочатку спробувати без клею, щоб ознайомитись, але врахувати трохи інші умови і відчуття. Але не бійтесь, за уважности все буде гаразд. Успіху.
     Мало не забув. Отже 40 крапель, якщо вірно пам'ятаю(можу помилятись) буде десь аж 1(один:) )мл . Подививсь, Віка пише, що 20 кр на 1 мл . Можна два мл, якщо хтось такий об'єм продає, бо там по стінках ще стільки розтечеться))) нерозведеного.
Re: Сколько нужно водного клея
Хочу купить водного клея на разлив, сколько нужно примерно миллилитров что бы ракетку собрать?

2-3 мл на одну сторону ракетки. Если что, у нас в магазине сборка ракетки это бесплатный сервис (для купленных у нас комплектующих), и в этом случае клей покупать не надо.
правильный подбор инвентаря, качественный сервис, быстрая и удобная доставка - покупай и играй с удовольствием!