+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:

Підкажіть з вибором накладок для захисту і їх товщини!

просмотрено: 5952 раз
Підкажіть з вибором накладок для захисту і їх товщини!
Вітаю всіх!)
Потрібна порада.

Основа Сворд 309.
ФХ Мардер 2 1.8.
БХ Мардер 3 2.0.

Грає нею товариш, класичний захисник, 90% підрізка 2-3 зони, 1 зона підрізки і блок, б'є лише по завищеним.
Комбінація йому подобається, особливо зацеп накладок, але має певні зауваження:

1. Зправа майже ідеально, але хотів би чуть більше контролю (чуть).
Розглядаю Мардер 2 1.5.

2. Зліва помітно швидка, хоча підрізає добре, але дуга високувата і вилітає частіше ніж хотілось би.
Розглядаю Мардер 1.5,  Мардер 2 1.5, Мардер 2 1.2.

Дайте пораду! Цікавить саме вибір товщини, з накладкою визначились (м1 і м2 ніби топшит однаковий - поправте якщо ні).
Всякі мілківеї (їнхе) типу меркурія, юпітера, а також довгі шипи не пропонуйте, не цікавлять - не те (суб'єктивно).

Щодо самої збірки (чому вона саме така) - то вона складалась для тактичної оборони - підрізок зліва (м2) і комбінованої зправа (м3). Але товариш от грає так:)
Butterfly Timo Boll ALC
FH: Tenergy 05-FX
BH: Palio AK47 Blue
Re: Підкажіть з вибором товщини накладок для захисту
Навіщо порада, якщо все вже вами розписано по товщині  :-\
Навіщо порада, якщо все вже вами розписано по товщині  :-\

проблема описана, проте рішення не прийнято:)

я тільки написав свої (виходячи з досвіду) найбільш підходящі варіанти! але їх декілька, хочу визначитися і тому мені цікава думка людей які в цьому питанні розбираються краще ніж я! :)

Butterfly Timo Boll ALC
Одно замечание. У Вас все вбито в честное создание вращения. Судя по вопросу вряд ли ваш друг умеет дурить гладкой вращением. Совет, оставьте мардер 1.5 и поставьте кш френдчип  802-40 1.5мм. На пластике у меня вместо пилов сплошные плоскари ими летят. Контраст - сильное оружие.
Одно замечание. У Вас все вбито в честное создание вращения. Судя по вопросу вряд ли ваш друг умеет дурить гладкой вращением. Совет, оставьте мардер 1.5 и поставьте кш френдчип  802-40 1.5мм. На пластике у меня вместо пилов сплошные плоскари ими летят. Контраст - сильное оружие.

Чесно кажучи, людина не любить шипи, все своє тенісне життя грав виключно гладкими в захисті.
Я давав йому пробувати і короткі шипи, і довгі, ні те, ні те не сподобалось, занадто звик гладкими підрізати, переучуватись не хоче.

По техніці - акцент якраз на сильні підрізки з обох боків з контраатаками по завищених.

У мене найбільше сумнів на рахунок БХ, по відгуках мардер 1 помітно повільніший від мардера 2 (де вже є невеличка катапульта), тому не знаю як краще бо товариш мій контраатакує як справа так і зліва, мардером 3 атака йде добре, але страдає захист, тому не знаю м1 чи м2, 1.5 чи 1.2...
Butterfly Timo Boll ALC
Re: Підкажіть з вибором накладок Marder для захисту і їх товщини!
    А як йому Мардер 2 1,8 зліва? І ще одне - для Вас і товариша самоціль - тільки Спінлорд? Я не експерт, просто читаючи, згадав про Ґемблер Рефлектоїд. Спробуйте 2,0("жувати" не хочу, читайте-думайте) замість Мардер 3 і саме з правого боку а Мардер 2 1,8 зліва - два зайці одним пострілом. А колега Пушкаренко не просто так згадував про контрасти комбінаційності.
    ...А ще є Сипачевський...
    А як йому Мардер 2 1,8 зліва? І ще одне - для Вас і товариша самоціль - тільки Спінлорд? Я не експерт, просто читаючи, згадав про Ґемблер Рефлектоїд. Спробуйте 2,0("жувати" не хочу, читайте-думайте) замість Мардер 3 і саме з правого боку а Мардер 2 1,8 зліва - два зайці одним пострілом. А колега Пушкаренко не просто так згадував про контрасти комбінаційності.
СПС за комплимент, но тренировал я только шахматы. Здесь все понятно контроля не хватает, но думать мы не хотим. Вангую не справляемся с верхним (пилить топсы гладкой тот еще уровень), но ставить что-то слаботянущее мы напрочь не хотим. Сыпачевский инвнтарь конечно подберет, но хитрости он не научит. А чопер без хитрости не представляю.

Справа не конкретно в Спінлорді :) це не принципово, накладки не з найдешевших)

Просто кажу про те, з чим мав справу і що конкретно сподобалося суб'єктивно!!!

Про рефлектоїд нічого не скажу, мені накладка незнайома, тільки відео бачив, з виду (поправте якщо не те кажу) вона більше для комбінаційної гри у ближній зоні біля стола, чудова для тухлих блоків, різного роду чоп-блоків і т.д., враження що в даному випадку вона буде тухловата для захисту з 2-3 зони (суб'єктивно).

На рахунок мардер 2 зліва то товариш пробував, непогано, проте треба чуть-чуть контрольніше.

Разом з цим зправа мардер 3 йому не зайшов взагалі і тому зразу поміняв місцями,  (це прозвучить смішно) людина принципово грає червоною на ФХ, чорною на БХ (можливо прозвучало і по дурному, але така "фішка" притаманна багатьом гравцям).

СПС за комплимент, но тренировал я только шахматы. Здесь все понятно контроля не хватает, но думать мы не хотим. Вангую не справляемся с верхним (пилить топсы гладкой тот еще уровень), но ставить что-то слаботянущее мы напрочь не хотим. Сыпачевский инвнтарь конечно подберет, но хитрости он не научит. А чопер без хитрости не представляю.

Товаришу під 40, як я вже казав з дитинства грав тільки гладкими, довгий час не грав взагалі, почав знову грати 4 роки назад.

Рівень у нас продвинутих любителів, шипами ніхто не грає (це не принципово, не тому що не хочуть, просто мало хто їх взагалі в очі бачив, ось такі справи), граємо 1 раз у тиждень.

Переучуватись він уже не буде та й не хоче, він довів мені свої побажання виходячи з тих накладок які він пробував - мардер 2 сподобалась найбільше.

Що стосується запилу по верхньому то я вам скажу що пиляє він зовсім не слабо і в цій своїй манері гри (захисті гладкими) він грає дуже добре, враховуючи частоту тренувань і вік!

Пиляти він уміє і ракеткою за 20 грн. непогано:) грав такою спершу коли повертався в теніс)
Butterfly Timo Boll ALC
Беда в том что переучиваться с пластиковыми мячами придется всем и возраст не аргумент. Ну нет того вращение что было на старых мячах и все. А защитник без контры теперь вообще обречен. ИМХО конечно.
Беда в том что переучиваться с пластиковыми мячами придется всем и возраст не аргумент. Ну нет того вращение что было на старых мячах и все. А защитник без контры теперь вообще обречен. ИМХО конечно.

так пластикові м'ячі не вчора ввели, вже більше 6 років пройшло :)
контра єюв нього його, хороша і по місцю)
Butterfly Timo Boll ALC