+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:
просмотрено: 1993 раз
NITTAKU SHAKE DEFENCE + ох
Добрий день. Хто пробував опишить. Дякую
Re: NITTAKU SHAKE DEFENCE + ох
Разумовський пробував.... ;D
Самая дешевая вещь в мире - это мнение других людей о вас
Жарт  я не зрозумів. Але..... Подивіться ютуб.https://www.youtube.com/watch?v=xqOsiHfv0Rc&t=89s
Тому зацікавився.
Жарт  я не зрозумів. Але..... Подивіться ютуб.https://www.youtube.com/watch?v=xqOsiHfv0Rc&t=89s
Тому зацікавився.
Чому жарт?. Андрій Разумовський, якого навчив грати чопблоком Назрін. Живе в Ужгороді. Я з ним раніше трохи спілкувався. От він і грав цією основою і Грасс Д тех. Цих зубрів треба знати - Паша Беняк, Андрій Разумовський, Іван Біров. (що з Ужгороду) Олег - чопблокерів треба знати особисто. Вони всі бували на Кубку Карпат. Тим бульше,що основа досить рідкісна. А ле всі хотіли скопіювати Разумовського і нічого не вийшло :-).
В чужих руках завжди одна штука.... :-).
Так що вчимося базовим елементам - топспіну наприклад :-).
Доречі, Разумовський зараз більше грає в захисті
https://www.youtube.com/watch?v=4oTLMiZSgdk&t=68s
Разумовському вже за 50 здається. Як рухається, як чекає подачу. Чуть Капелюху не дрюкнув.
Якщо цих елементів нема, то основа нічого не вирішить. А ти вже так років надцять шукаєш магічний грааль.
Основа гри, присутність всіх елементів. Правильні рухи, техніка - все це дає досвід і відчуття. Разумовський може грати хоть кришталевою однією штукою - і йому по барабану.
Він багато використовує чопблоку в грі - з 3.24 наступні два очки. І так по всій партії можна знайти.
Також раніше "грався" склом паленим. Тому мабуть і перейшов більш до захисту.
За відео дякую, але він далеко від столу. Я не так часто на змаганнях і не такий фанат щоб знати гравців. Брак тренувань заміняю підбором інвентаря.  Де я живу Ви знаєте.  Для тренувань я проїжджаю 25 км в одну сторону.
По-доброму заздрю Вам.

По-доброму заздрю Вам.
В кого найбільше перешкод - той добивається найкращих результатів
Спасибо за ссылку, классный матч, посмотрел с не меньшим удовольствием, чем на Ма Те  :)
Виктор, где пропали, почему обзоров давно нет - столько шипов новых появилось ? Все-таки видеообзоры, как по мне, - не совсем то, вас поинформативнее было читать  :)
Спасибо за ссылку, классный матч, посмотрел с не меньшим удовольствием, чем на Ма Те  :)
Виктор, где пропали, почему обзоров давно нет - столько шипов новых появилось ? Все-таки видеообзоры, как по мне, - не совсем то, вас поинформативнее было читать  :)
Немного взял перерыв. Видеобзоры навряд ли будут, а серию из моей теории надо бы продолжить. Немного зашился. Сын купил квартиру - помогаю с благоустройством. И у самого идет ремонт. Мастеров выгнал и сам все делаю :-). Может потом похвалюсь :-). А это долгая песня. Каждую заковылочку исправляю. Захотел-неделю ничего не делаю - есть другие дела по бизнесу.