Періодично граю проти цих софт. Трошки пробував. Основа Ясака екстра, щось таке. Наскільки зрозумів, на слабких ударах і "тонкій" грі катапульта не працює, що дає високий контроль, можливість тактичних обманних ударів. При прожимі губки спрацьовує катапульта і отримуєм потужний удар, теж з високим контролем і обертанням чи без нього.
Хм. Мне именно софт-версия запомнилась, что пуляла вообще все мячи. Т.к. прожать губку было слишком легко. Хотя, это было несколько лет назад, и возможно что мои ощущения несколько стёрлись... Надо сказать что и у простой HPS губка относительно мягкая.
Мої відчуття теж не свіжі. Я МОЖУ помилятись, не профі. Висновки зі спостережень за колегою і тими кількома хв-ми гри, коли взяв його комплект, щоб зрозуміти вплив х-к накладки на причини деяких помилок. Я не міг одразу підлаштуватись під таку гру, бо налаштований на "кувалду" і так не намагаюсь грати. У нього це реально можливо, він може м'яко накидати, але не працює над цим, а н-ка має широкі можливості.
Стосовно "без прожиму" - колись Вегою про на Т11+, в тесті правда, витяг легким коротким "чирком" "з-під" столу зрізаний в кут під сітку м'яч, що самого здивувало і заінтригувало. Розумію, що різні губки, проте певен, що все можливо. Дякую за увагу і небайдужість.