+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:

Какова разница между роботами?

просмотрено: 11562 раз
1 2 3
Re: Какова разница между роботами?
Вот кстати идея для Сыпачевского Алексея:
наладить производство подобного робота с 2-мя валиками ценой до 500-700 грн под собственной торговой маркой.
В Харькове производственные возможности приличные.

извините, но это сюжет для романа в стиле фэнтези :)

В трех вариантах:

- TT-Sypachevskiy

- TT-Sypachevskiy Topspin

- TT-Sypachevskiy Pro
Yinhe DEF 10
XIOM VEGA X
DER MATERIALSPEZIALIST REBELLION OX
Для своего "первенца" купил ведро на 5 л с крышкой за  15 грн. 
По совпадению именно Харьковского производства.

Бадии образно состоит из 3 ведер =  45 грн.
Путевый двигатель около 70 . Нужно 2 шт = 140.
Колесо с резинкой пусть 50. Редутор 50.
Блок питания + регулировка напряжения около 100.
Т.е. под  400 грн  выходит по материалах. 
Ну сборка, упаковка пусть еще 100.
Итого не более 500.

Несколько дешевле будет если:
- штамповать колесики там где и корпус; 
- двигатели подобрать попроще и покупать коробками;
- электронику упростить по максимуму.

За 700 грн такое купят сразу. Но, прибыль будет маленькая.
Но, так как Бадди стоит 2000, то даже за 1000-1500 продавать реально, если смотрется и работать будет не хуже.

Еще к нему будут покупать много мячиков.
Сетку для улавливания тоже своего производства можно предлагать.

Мне все же кажется, что смысл есть.
Xiom: Fuga/OIV Asia/OIV pro
приплюсуйте НДС, налог на прибыль, зарплата рабочим, логистика, реклама, взятки
Можно ещё дешевле: ведро, мячи и живой робот.
Тогда САМЫЙ дешевый вариант вот.
http://www.youtube.com/watch?v=5S27hOi0Tww&feature=player_embedded

Тихо сам с собою...
Xiom: Fuga/OIV Asia/OIV pro
приплюсуйте НДС, налог на прибыль, зарплата рабочим, логистика, реклама, взятки

юридические и бухгалтерские услуги, аренду производственных и складских помещений, и прочие расходы, которых еще много, лень перечислять все поименно

и получится, что закупать готовых китайских ТТ-Бадди минимум в два раза дешевле, чем пытаться делать их тут самому
правильный подбор инвентаря, качественный сервис, быстрая и удобная доставка - покупай и играй с удовольствием!
Привіт всім хворіючим на настільний теніс!!! Використовую Joola "Tt-buddy Topspin" 1 рік. Коштував: робот + сітка для нього - з доставкою 2050 грн.
Прийшлось зразу його модернізувати:
1.Продовжив шнур від пульта управління до робота (від виробника всього 40 см чомусь, зробив 3,5 м).
2.Підібрав блок живлення (від виробника його не має, а гніздо зроблено (2 А на 9 В = 18 Вт)).
3.Наростив висоту стінок (способів багато) відділу для м"ячів і довів їх кількість від 100 до 300!!!(а це - 11!!! хв. тренування без зупинки).
4.Колесо, яке розкручує м"ячі, посадив на супер-клей (через 10 місяців експлуатації почало спадати, а тепер - 2 місяці і ні на міліметр).
5.З дерев"яної лінійки вирізав і приклеїв бокові бортики для спуску м"ячів (для зменшення люфту м"яча вправо-вліво, відповідно для збільшення точності на столі).
6.Пробував над диском-дозатором створити перешкоду для повного використання м"ячів роботом (4-5 шт. залишалось, бігало по кругу і не падало в дозатор), але по причині застрявання м"яча між перешкодою і дозатором - забрав всі перешкоди (300 - 5 = 295, а це багато).
Всі ці зміни на 40-50 грн. власними руками.
Коротко про нього:
1.Передбачено роботу на акумуляторах: це було 10 тренувань у сумі 10,5 год. (при 2/3 швидкості обертання на пульті управління на одному комплекті 6-ти хороших "Енерджайзерів" за 11 грн./шт.).
2.Після купівлі - пару капель на частини, які обертаються.
3.Ремонту чи обслуговування, крім чистки на кожному тренуванні трампліну від брудних м"ячів (одним пальцем з губкою без розбирання робота), не було.
4.В кожній серії є 5-10 м"ячів, які зриваються у сітку (не сердився, бо були брудні або(і) нерівні м"ячі).
5.Жаль, не має регулювання частоти подачі (спочатку 2 м"ячі за 3 сек задовільняло...).
6.Сітку замовив разом з роботом. Задоволений: є отвір для випадання м"ячів у таз і не важка.
7.М"ячі збираю відром на довгій вертикальній ручці без дна (замість дна сітка з лєски з ячійкою 3,5 см на 3,5 см).
8.Все (робот, сітка, блок живлення, продовжувач 10 м, м"ячі, 2 ракетки, рушник, взуття, змінна футболка) поміщаються в одну спортивну сумку і для мене не важать зовсім в іншій руці тазік і відро.
9.Режим експлуатації: 3 рази на тиждень по 2 - 2,5 год.
10.Основні вправи (різні напрями і швидкість обертання): накат; середній топс (швидкий він не може), поперемінне право-ліво як накатом так і топсом; скидка зі стола (при мінімальних обертах); зі стремянки (випадково опинилася в залі) виходять непогані свічі.
11.Розбирав його і бачу, що є кріплення для такого самого блоку: двигун-колесо в низу (поки ще думаю).
12.Дитяча секція з настільного тенісу сприйняла його на ура (правда, після тренування не дорахувався 6-ти м"ячів).
13.М"ячі 40 мм трьох видів (знаю що це не добре для точності) 120 - проф-тренувальних, 180 - китай, 20  -різносорт.
Після його появи у мене, в клубі замітили мій ріст в тенісі (я не хвалько!), так що штука корисна. Планую в цій торговій марці рухатись дальше до Joola "Tt-buddy Pro" (не вистачає нижнього обертання і розкидування в зони).
На рахунок DONIC "Newgy RoboPong". Оптимальний варіант із запропонованих DONIC "Newgy RoboPong 1050" у порівнянні з Joola "Tt-buddy Pro" скажу це:
1 - може все - і це плюс.
2 - програмування в ньому я вітаю - це розширення його можливостей - і це плюс.
3 - чим складніша конструкція - тим більша ймовірність поломки як заліза так і програмного софта, і це мінус.
4 - не має безперервної подачі - це плюс (суттєва різниця у вартості, 11 хв роботи (а можна зробити і 15 хв, тільки висота збільшиться) достатньо, різниця у вазі 30-ти і 300 м"чів не відчувається, а перерва на збирання потрібна як перепочинок).
3 - не має двох роликів або автоматичного обертання головки - це мінус.
4 - вартість від 4500 грн. до 5500 грн. - це мінус (мені потрібно 3500-4000 грн.).
5 - не має гарантійного обслуговування в Україні (те саме стосується Joola "Tt-buddy") - це мінус.
Тому я його рік назад і не купив.
Ось і все. Щось ще згадаю про Joola "Tt-buddy", напишу.
Всім швидких та легких перемог.
в чем смысл этой цитаты?
правильный подбор инвентаря, качественный сервис, быстрая и удобная доставка - покупай и играй с удовольствием!
Я вступал в споры с производителями форы-автомата фирмой стек спорт. Может после этого появилась упрощенная версия форы. На словах я им также все расписал, мол копейки. Но даже, не углубляясь в рекламу, менеджмент и логистику, мне просто сказали, что форма для изготовления ведер стоит 20тыс $ и пока она не окупится, роботы не подешевеют. И так, практически с каждой деталью. Увы, у нас хотят прибыль сейчас и сразу, желательно побольше, а ждать десятилетиями в нашей стране не принято. Слишком часто жизнь меняется кардинальным образом. Поэтому бадди считаю пока самым оптимальным вариантом, полгода его юзал, за 200$ одним из первых брал, за те же деньги другу сдал и он полтора года в восторге. В блоке питания предохранитель горит, пришлось выкинуть, но он другой блок купил.
Я ни разу в жизни не выигрывал у абсолютно здорового человека в хорошей спортивной форме.
З міст, вибачте, в загальній вартості: робот+сітка. 2050 грн. замість 650 грн.
Тогда САМЫЙ дешевый вариант вот.
http://www.youtube.com/watch?v=5S27hOi0Tww&feature=player_embedded

Тихо сам с собою...
Этот вариант годится для тех, кто (как мужик на видео) имеет приличную технику.
Кстати, можно придумать способы играть и в средней зоне. Самому.
Все можно - вот только где такого умного бадди найти, чтоб еще и технику корректировал.
Тренер  МС  Сажнев В.  :  БКМ  и  др.   Город   Днепропетровск  ,  СК  "Причерноморье"    ::) ;) .
Blade:Sword 309 DEF +  
 BH/FH: "Imperial Super Strike " (1,8 blek ),
 FH/BH: ДШ " Super Kim CHOP sponge " (0,8 red) .
В Харькове делали роботов для НТ.
Не знаю когда, но в 90-е ещё продавали.
Сегал должен знать.
Тренер  МС  Сажнев В.  :  БКМ  и  др.   Город   Днепропетровск  ,  СК  "Причерноморье"    ::) ;) .
Это есть продвижение бренда? Эксклюзивный бадди Днепра? :-)