Мне уже сейчас бояться, о храбрый Аксакал Кодола ?..Опять почти целая простыня примитивных нравоучений с пеной у рта.Какие то у тебя двойные стандарты или сам не понимаешь,что пишешь?..Общепринятые правила подразумевают,если есть сомнения в инвентаре-проверить этот самый инвентарь специальными приборами(они существуют,если ты этого еще не знаешь) а не вестись на домыслы и клевету. Я слышал от многих игроков, что ты играешь варенными запрещенными шипами-значит и тебя тоже нельзя допускать к турнирам,чем ты лучше Мамедова?..
Мир Вам, колего. Мені приємно, що вступаєтесь за сина Мамеда
, бо я сам часто виступаю захисником тих, кого в чомусь звинувачують, і не тому що підтримую, а роблю це тоді, коли є змога допомогти змінитись при наявності негативу, не нагнітаючи протистояння. Теж недолюблюю, коли обливають помиями, і навіть якщо стосується мене особисто.
Щодо Віктора, то чув, що в особистому спілкуванні він дещо інакший, значно поміркованіший, хоча не без "тарганів". Проте, в кого з нас їх нема? Але він має певні знання і розуміння процесів, в т.ч. і в нт, це не для його виправдання. І коли в його дописах є якесь зерно істини, я читаю, як і в цьому випадку, щоб розширити свій кругозір, а якщо простині сповнені "масоноподібного" негативу щодо особистостей, то просто оминаю. І не вважаю себе аксакалом. До речі, в Біблії записані слова ап. Павла: "Коли хто впаде в який прогріх, виправляйте такого духом лагідности, доглядаючи себе, щоб не спокусився й ти". Оце для мене аксакал. Стосовно інвентарю, то наскільки мені відомо з його дописів (і від декого з колег), у нього ніби простий нептун.
Стосовно Заура дещо інша ситуація, адже вимоги правил він добре знає, проте робить, як йому вигідно і про це якраз свідкують і колеги, що теж важливо. І він міг би питати згоди в опонентів на гру суперблоком. А щоб не було нарікань і бути легальним відносно правил, може підібрати собі (з допомогою Олексія чи пробами) аналогічний "шкляний" антик. От нещодавно в б/в виставлено Power Attak від Нойбауера, але губка 2,0. А якщо х-ки подано для цієї губки, то не біда. Не знаю, чи можна "вмовити" н-ку розділитися, але можна було б спробувати іншу губку, ту ж саму Еву чи іншу тонку, щоб ближче до оксу. І люди не придеруться і правила дотримані. Головне, щоб було бажання освоювати новий комплект. Десь так.