АК47 играю два месяца . Как только поклеил сразу накат ,топс пошли . Приятно играть умернная катапульта ,проблем не возникает. Отличная накладка. Проблема с запилом. Хочу попробывать 64 или 64FX , может что-то из серии Тackiness, может вернутся на 05 FX. Что лучше подойдет к этому основании?
64-ту не грав, як мені говорили, вона трохи швидша від 05. 05фх грав на оф+ 3-4 тренування, більшість часу на рахунок, все чудово, крім підрізки, як у вас із 47-ю.) Але, як писав, моя техніка під 47-му. Може обміняємось технікою по СМС чи вайберу?)
Як я бачу проблему 47-ї: за 2 місяці достатньо часу для перебудови техніки. Мій підхід до тренувань - дуже подобається працювати за елементами, тому намагаюсь більшість часу цим займатись, знаючи вплив на гру, хоч і не відразу. За роки занять з різними комплектами пристосування проходить дедалі швидше. Тож у Вас все попереду), просто терпіння і пристосування техніки. Але це не всім подобається.
І ще - Вашу гру не бачив, але якщо м'яч вилітає з підрізки проти топсу чи удару, то це нормально, має бути інший кут атаки ракетки, або замінити блоком, потім зрізкою(чоп-блоком), потім/або одразу/ підрізка(краще в тренуванні), так пристосуєтесь, бо у 47-ї губка спрацьовує раніше і виходить агресивніше(моя думка), це трохи інша н-ка. Та й нижнє на нижнє так само потребує тренування.
Даруйте за мудрування, все залежить від Вашого вибору. Не знаю Вашого режиму тренувань, сам вже десь 3-4 тижні не тримав ракетку, але якщо 47-ма подобається, то варто потренувати, особливо враховуючи різницю вартості з Т05/64/80 - 3-6 разів ). При належному догляді вона прослужить 2 роки без змін точно, головне - не чіпляти липку захисну плівку і не використовувати агресивних до верху речовин.