+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:

Трактування правил нт стосовно конструкції ракетки

просмотрено: 2608 раз
Трактування правил нт стосовно конструкції ракетки
   Правила говорять: "Як мінімум 85% лопаті за товщиною повинні бути з натурального дерева; клейовий шар всередині лопаті може бути армований волокнистим матеріалом, наприклад, вуглецевою фіброю, склотканиною або пресованим папером; товщина цього шару не повинна бути більша за 7,5% загальної товщини і не перевищувати 0,35 мм".

Раніше я думав, що 0,35 мм стосується суми товщин всіх армованих шарів, але в тексті цього нема. Отже, мова йде про один шар а в сумі їх товщина не більше 0,7 мм? Чи правильно я зрозумів?
   Олексій, а як дослівно говорить англомовний оригінал від ІТТФ?
Re: Трактування правил нт стосовно конструкції ракетки
Мне вот интересно, а какой практический смысл несет в себе знание ответа на этот вопрос?  :)
Или это просто банальное любопытство категории "хочу все знать"?

Насколько мне известно, с штангелем и микрометром основания не исследуют пока. Впрочем, когда-то и к резинам относились гораздо либеральней, чем сейчас, так что как знать что в будущем ждет инвентарь в плане стандартов и их контроля...
Friendship Sensor Grip OFF
FH   Friendship 729 God Favored
BH   XVT
Re: Трактування правил нт стосовно конструкції ракетки
   Передбачав. Згоден, без сенсу нема сенсу задавати ТАКІ( :o) запитання. Це питання мене турбує з приводу питання конструювання основ (blade) для нт.  :) Ніяк не менше того (даруйте за тавтологію  :) ).