+38 050 250 42 50 +38 093 654 82 83 +38 097 283 01 00
+38 067 998 74 48
Выберите валюту:
просмотрено: 2205 раз
Порадьте накладку
Нещодавно спробував у знайомого комплект Т11+  Жула енерджи Екстра і Вега Про. Не знаючи накладок, кут атаки поставив ледь більший. Р-т вразив - на контртопсах середньої сили біля столу все досить контрольно в центр столу. "Злякала" підрізка в куток під сітку - підняв дуже легко, легше, ніж Провінційкою, підрізки, блоки, коротка гра теж легко і контрольно.
   Придбав б/в АК47блю для проби з надією отримати подібні р-ти. Відразу помітне потужне обертання, легко і контрольно потужні підрізки, а от на топсах складніше ч-з відсутність дуги, потрібен дуже малий кут атаки. Набагато легше грати проти шипів, в т.ч. серійно топсами.  Це лише перші кілька тренувань, + не настільки кваліфікований + мало тренувань, тож можливе покращення (основа оф+ ручної роботи).
   Прошу досвідчених порадити щось подібне бюджетне з китаю чи ін. з більшою дугою(контролем), можливо, Інь Хе?
Re: Порадьте накладку
    Дякую всім читачам за увагу. Ще невеликі доповнення. на першому ж після місяця зимових свят і відсутності спарингів тренуванні р-ти при тих же даних значно кращі за рахунок контролю підведення ракетки при топсах і плоских (р-т аналізу і психологічної підготовки). Але вирішив спробувати на іншій гнучкій Оф+ основі з карбоном. Вона при набиванні без накладок ніби дещо щвидша від Т-11+(за х-ками тут дещо подібна до Т-8). Гра із АК-47блю дуже змінилась: збільшилась затримка (без втрати швидкості), +обертання, м"яч по пологій тр-рії вкручується в кінці в стіл з усіма бонусами потужного обертання + невелика похибка кута ракетки, висока впевненість у контргрі. З"явилась можливість повільних топсів з високою тр-єю (елемент не напрацьований).
    Щодо накладки: тендітна губка, при знятті клею потребує високої обережності і, на мою думку, лаку під клей на воді. Останнє твердження не даю 100%, не ризикую.
    Ч-з малу тренованість іноді з"являються думки про повільніший аналог основи :).
    Пс.Блю граю з розмаху але при складних подачах обертаю. Навідліг (бх) зазвичай перебустерена провінційка.